Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet velem egyenrangú egy nő párkapcsolatban. Miért fáj ez azoknak a nőknek, akikhez közöm sincs és nem is lesz?
52) - fent azt írod, valami nőknek fáj ez, akikhez közöm sincs és nem is lesz, nem rokonoknak...
Szerintem mivel sok nőben tudod van empátia, el tudja képzelni azt a kiszolgáltatottságot, amiben a párod él, ha még a hajszínét is te választod ki... és még beleképzelnie magát is gyomorforgató, és azt gondolja, ez a nő sakkban van tartva és nincs felvilágosítva, ha ez neki "normális" vagy belenyugszik.... szerintem elkeserítő, hogy vannak ilyen emberek mint te, és nagy mellénnyel állítják a hülyeségeiket, meg verik a mellüket a birtokló, bántalmazó viselkedésükre. Milyen jó, hogy még van, aki fel mer szólalni ellene.
A nyitott kapcsolatról én el tudom hinni, hogy a két fél szabadságáról szól, nem az egyoldalú basáskodó korlátozásokról...
#49 Fu ez tudod mire emlékeztet? Arra a végtelenül irritáló gyerekjátékra, amikor egy gyerek odaáll eléd, és az arcod előtt lengeti a kezét mintha meg akarna csapni, de az a lényeg hogy nem ér ténylegesen hozzád. Közben azt is hajtogatja, hogy "nem nyúlok hozzád xd nem nyúlok hozzád xdd"
Aztán eltelik pár perc és csak nem hagyja abba a hadonászást, te pedig megcsíped hogy hagyja már abba, mire rögtön megy sírni a tanító néninek, hogy "xy megcsípett, pedig én hozzá se értem!!!"
Ugyanezt játszod itt, idejössz provokálni a nőket/feministákat/akárkit aki meghallgat, aztán amikor válaszolnak a provokációdra, akkor benyögöd, hogy te nem személyeskedsz. Ugyan kérlek, pont az a kérdésed lényege.
(🤣😂😅🤣😂 - tessék, pár röhögő fej, hogy biztosan látszódjon hogy milyen nemtörődöm és jókedvű vagyok - 😁🤣😂😃)
Nem az volt a kérdés, mi a véleményed a parkapcsolatomrol,hanyszoe irjam még le? 😄Hanem, hogy emberek, mi jogon szolnak bele, és erre, itt is beleszolnak.
Annyira érezhető az a végtelenül nagy álszentség és romlottsag a mai tarsadalomban. Aggodunk egy no miatt, aki elmondasa szerint boldog egy olyan kapcsolatban, ahol a férfi iranyitja, de mi kitalaljuk, hogy mégsem boldog, hisz itt lehet nyomni a feministahozzáállást, majd elhanyagoljuk azokat, akik valóban egy szörnyű kapcsolatban élnek, ütik-verik őket, mert itt nem, mint feminista hozzáállású ember kell oda állni, hanem mint sima ember, valódik együttérzéssel. Hany olyan esetet lattam, ahol nyilvanosan utnek egy nőt, erdekes modon, akkor senki nem állt oda.. 🤔😄
Mondjuk én sem értem, hogy feministák hogyan szólnak bele? Egyáltalán honnan tudják? Honnan tudnak részleteket a te/ti magánéletedből? Hát csak onnan, hogy elmondod, elmondjátok, hogy nálatok a nő nem szólhat bele semmibe, még a saját ruhatára vagy hajviselete sem az ő döntése... Vagyis a nagynyilvánisság elé viszed, viszitek a dolgaitokat.. Pont amit itt tagadsz.
Ja, és szóval, hogy te megadsz a nőnek mindent, ami a tiéd az az övé is stb... Bla, bla, bla..
És amikor dobod kiscsikó???? Akkor mit adsz neki kárpótlásul azért, hogy esetleg évekig nem dolgozhatott mert te tiltottad aztán megunod és mehet? Hová? Semmi nélkül vagy kap egy lakást, kocsit, pénzt? Hmmm?
Persze ez is a ti dolgotok, ha volt olyan hülye nőd aki ezt így elfogadta akkor számoljon azzal, hogy egy rakás nő már így járt előtte, ne nyafogjon ha erre a sorsa jut.. Csak hát magyarázod mekkora jó ez így, milyen szuper pasi vagy te..
Jaj, dehogy vagy.. Se te, se a nők.. Mind hülye ilyen féltelek mellett..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!