Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nem lehet velem egyenrangú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem lehet velem egyenrangú egy nő párkapcsolatban. Miért fáj ez azoknak a nőknek, akikhez közöm sincs és nem is lesz?

Figyelt kérdés
Az életem adom azért a nőért, akit szeretek es és fontos számomra a boldogsága, de én irányítani akarom a nőt a kapcsolatunkban. Szinte semmivel kapcsolatban nem dönthet egyedül, nem tehet meg mindent, amit én igen férfiként és neki kell alkalmazkodnia hozzám. Persze hajlando vagyok engedni, de számomra fontos dolgokban, semmiképp. Sok nőnek ez teljesen rendben van, minden nő boldog volt eddig mellettem és sosem hagytak el. És akkor jönnek a nagy feministák, és olyan indulatosan szolnak bele az én magánéletembe, mintha lenne közük hozzá. Ti úgy éltek, én így élem az életemet, sok nőnek ez megfelel, el kéne fogadni, kedves feminista hölgyeim.
aug. 9. 18:47
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/106 A kérdező kommentje:
28# Nem erre a kérdésre vonatkozik az, hogy senki ne szóljon bele. 🙂 Itt féltettem egy kérdést az életünkkel kapcsolatban, és lesz, aki beleszól, de az életben, senkit nem kérdezek ám. 😄 Kéretlenül beleszólnak, senki nem kérdezi őket, és semmilyen formában nem érinti őket. De amúgy azt hozzatennem, hogy itt se az a kérdés, hogy mi a véleményük a parkapcsolatomrol, hanem, hogy minek beleszolni. 🤔
aug. 9. 20:05
 32/106 anonim ***** válasza:
85%
Attól, hogy valaki veled van, még nem biztos, hogy jó a kapcsolat, csak szimplán lusta, vagy függő, vagy nem haladta meg a szüleitől hozott rossz mintáid. És nem adnád az életed a nőért, még annyi empátia sincs benned, hogy ő is együtt döntsön veled, a te dolgaidban, ha már te elvárod fordítva. De valszeg csak vetítesz, és nem is így van ez az egész.
aug. 9. 20:10
 33/106 anonim ***** válasza:
91%

Ha ezt úgy érted, hogy számolatlanul költöd a nőre a pénzt és szép házat, autót, ruhákat, ékszereket, nyaralást, szórakozást stb. mindent fizetsz neki, akkor elvárhatsz ilyesmit.Akkor ez a normális, abban az esetben, ha nem nyomod el, nem bántalmazod a nőt.

Az a férfi, aki ezt nem biztosítja, annak nem jár az, amiről te írsz.A férfiak ezt megvásárolják, megoldják a nő egész életét, hogy neki csak szépnek és boldognak kelljen lenni.

aug. 9. 20:10
 34/106 A kérdező kommentje:

Nem csak velem van, hanem boldog is mellettem. Ezt latszik rajta, és el is mondja számtalanszor. Ha szomorú, hidd el, arra van engedelye, hogy elmondja, nekem pedig van szemem ahhoz, hogy meglássam ezt szavak nélkül is😄 És ha nem lenne mellettem boldog, nem erőltetnék rá soha olyan életet, ami miatt boldogtalan.

33# Hogy erted? Persze, mindent megadok neki, és ami az enyem, az az övé is, de a kapcsolatunk elején, voltam csóró is, szóval a pénzen a mi kapcsolatunk nem múlik.

aug. 9. 20:22
 35/106 anonim ***** válasza:
100%

"És akkor jönnek a nagy feministák, és olyan indulatosan szolnak bele az én magánéletembe, mintha lenne közük hozzá."

Hová mennek a feministák és miért is szólnak bele az életedbe?

A való életben leállítanak tök idegen nők, vagy itt a Gyakorin teszel fel kérdéseket és arra adnak választ az emberek?

aug. 9. 20:24
 36/106 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, ha itt bizonygatnod kell, hogy mekkora a love... ehm...
aug. 9. 20:28
 37/106 anonim ***** válasza:
100%

35 vagyok:

Nem akarsz válaszolni a kérdéseimre kérdező? Nem muszáj. Csak nem értem, hogy most miről van szó.

Eléggé hihetetlen, hogy offline beléd állnak a nők és beleavatkoznak a magánéletedbe.

Ha pedig itt tettél fel kérdéseket akkor válaszolnak az emberek, nem biztos, hogy csak nők esnek neked. De biztosan, hogy akadnak normális tanácsok is.

aug. 9. 20:31
 38/106 A kérdező kommentje:
Mik ezek a ferditesek? Mindaddig, míg nem jottetek azzal, hogy biztos nem boldog mellettem a parom, fel sem hoztam a témát...🤔
aug. 9. 20:35
 39/106 anonim ***** válasza:
100%

Milyen ferdítések? Te tettél fel kérdést, hogy miért ugranak neked a feministák. De nem válaszoltál, hogy mikor és merre. Vagyis azt kell, hogy gondoljam, hogy te PROVOKATÍV kérdést írtál ki azért, hogy neked ugráljanak az emberek mert feltűnési viszketésed van!

Szinte biztos, hogy az égvilágon senki nem szólt be neked csak unalmadban feltetted ezt a kérdést úgy, hogy a nőket hord el.

Tévképzeteid vannak. Aztán még te vagy felháborodva, hogy némelyik még azt sem hiszi el, hogy párod van.

aug. 9. 20:43
 40/106 anonim ***** válasza:
94%
Az mitől férfias, hogy birtokolni, kontrollálni akarod a másikat? Szerintem az a férfi, aki bízik annyira önmagában, a saját értékeiben, hogy mer szabadságot adni és nem megvenni akarja a nőt. Több nőt is ismerek, akik inkább mennek dolgozni nemszeretem helyre, csak hogy titokban gyűjtsenek, és le tudjanak lépni az ilyen birtoklási màniás férfiak mellől, sokszor gyerekestül. Mert pár évig persze szuper, hogy valaki ennyire akarja őket, de aztán szűk lesz az arany kalitka, túl nagy ára van.
aug. 9. 20:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!