Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lehet velem egyenrangú egy nő párkapcsolatban. Miért fáj ez azoknak a nőknek, akikhez közöm sincs és nem is lesz?
Ha ezt úgy érted, hogy számolatlanul költöd a nőre a pénzt és szép házat, autót, ruhákat, ékszereket, nyaralást, szórakozást stb. mindent fizetsz neki, akkor elvárhatsz ilyesmit.Akkor ez a normális, abban az esetben, ha nem nyomod el, nem bántalmazod a nőt.
Az a férfi, aki ezt nem biztosítja, annak nem jár az, amiről te írsz.A férfiak ezt megvásárolják, megoldják a nő egész életét, hogy neki csak szépnek és boldognak kelljen lenni.
Nem csak velem van, hanem boldog is mellettem. Ezt latszik rajta, és el is mondja számtalanszor. Ha szomorú, hidd el, arra van engedelye, hogy elmondja, nekem pedig van szemem ahhoz, hogy meglássam ezt szavak nélkül is😄 És ha nem lenne mellettem boldog, nem erőltetnék rá soha olyan életet, ami miatt boldogtalan.
33# Hogy erted? Persze, mindent megadok neki, és ami az enyem, az az övé is, de a kapcsolatunk elején, voltam csóró is, szóval a pénzen a mi kapcsolatunk nem múlik.
"És akkor jönnek a nagy feministák, és olyan indulatosan szolnak bele az én magánéletembe, mintha lenne közük hozzá."
Hová mennek a feministák és miért is szólnak bele az életedbe?
A való életben leállítanak tök idegen nők, vagy itt a Gyakorin teszel fel kérdéseket és arra adnak választ az emberek?
35 vagyok:
Nem akarsz válaszolni a kérdéseimre kérdező? Nem muszáj. Csak nem értem, hogy most miről van szó.
Eléggé hihetetlen, hogy offline beléd állnak a nők és beleavatkoznak a magánéletedbe.
Ha pedig itt tettél fel kérdéseket akkor válaszolnak az emberek, nem biztos, hogy csak nők esnek neked. De biztosan, hogy akadnak normális tanácsok is.
Milyen ferdítések? Te tettél fel kérdést, hogy miért ugranak neked a feministák. De nem válaszoltál, hogy mikor és merre. Vagyis azt kell, hogy gondoljam, hogy te PROVOKATÍV kérdést írtál ki azért, hogy neked ugráljanak az emberek mert feltűnési viszketésed van!
Szinte biztos, hogy az égvilágon senki nem szólt be neked csak unalmadban feltetted ezt a kérdést úgy, hogy a nőket hord el.
Tévképzeteid vannak. Aztán még te vagy felháborodva, hogy némelyik még azt sem hiszi el, hogy párod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!