Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan kapcsolatotok, amelyben nem voltatok egyenrangú felek, mégis harmonikus volt, illetve élveztétek?
Igen! A barátnőm irányított szinte minden téren, és én ezt élveztem is. Itthon laktam szüleimnél, ő eljött értem, elvitt mindenfelé stb. A végén hozzá is költöztem. Megtudtam milyen az igazi élet, és milyen lehet egy komoly kapcsolatban élni. Mellette jó volt minden, még dolgozni is elkezdtem (mert muszáj volt), pedig előtte sok sok éve nem melóztam (meg most se) sőt a végén még tetszett is hogy azt éreztem normális emberként tudok élni. Közben egy csomó minden új dolgot is megtanultam, és úgy éreztem igazán élek. Idővel elkövettünk pár hibát, ami miatt rossz irányt vett az egész, és végelett. Én visszajöttem szüleimhez, és azóta nem történt megint semmi. Nekem ennyit adott a sors. De ez igazàn jó volt. Ezért érdemes volt megszületnek.
Kb ennyi a történet :)
"Nekem ennyit adott a sors. "
Nem ennyit, de csak rajtad múlik. Tiszteld annyira magadat, hogy magad miatt összekapod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!