Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mitévő legyek?
Mitévő legyek?
Barátommal egyutt elek 6 honapja!
Miota en itt lakok nala en fizetem a rezsi felét
+ a kaja!(igy allapodtunk meg)
Viszont 1 hete nem tudok menni dolgozni,mert funyiras kozbe elestem egy farönkbe igy eltort a labam..
Kicsit depis is vagyok. Nincs kedvem semmihez. A baratom sosem volt az aki felvidít,ranezek a baratomra es nekem is elmegy az eletkedvem.
Mostanaba elegge haragszik ram,mert nem tudok menni dolgozni mar 1 hete nem voltam!!
Tegnap kerdeztem tőle,hogy mi lessz igy?
Erre a válasza az volt,hogy akkor éhen halunk ha nem dolgozok! Ne sajnaltassam magam válalljak más melot!
Viccesen feltettem neki a kerdest,hogy mi lenne ha terhes lennek akkor is elkuldenek 8 honaposan dolgozni? Azt mondta persze..
Azt erzem ra nem tudok szamitani:(
Kerlek Normalis valaszokat irjatok!
Nem analombol irtam ki,es nem azert mert nyari szunet van!
27 éves nő vagyok!
Ja és nem azt várom el,hogy eltartson!
Soha 5 ft-ot nem kertem tőle...
Nem is adott :D
Nagyon jól érzed: nem számíthatsz rá.
És ha van egy csepp eszed, akkor gyereket véletlenül se szülsz neki. Gumi+tabletta, vagy legyen állandó 40 ezer eltéve abortuszra. Mellette éhen is halhatnátok.
Magának való a párod ès fösvény.
Tudtad ha valaki igazan szereti a másikat szereti ès jóban roszban vele van.
És ha probléma akad akkor próbál megoldást ra találni de nem így mint a párod.
Szia!
Fogalmam sincs, miért is költöztél te össze ezzel a senkiházival, de semmi jóra ne számíts tőle.
Még te érzed magad szarul, mert nem dolgozol törött lábbal?
Sohasem fog segíteni neked, ha bármi bajod lesz, és még jó, hogy említetted a terhességet is, mert előre tudhatod, ő majd nem szalad le a boltba este neked fagyiért, ha megkívánod. Ki se fogja fizetni. Romantikázni nem szükséges, de a törődés, az igazi szeretet már az elején hiányzik nálatok. Még csak fel sem tud vidítani téged. Fél éve költöztetek össze és totál érzéketlen.
Szóval mitévő legyél?
Hagyd ott és törődj magaddal, mert ő SOHASEM fog veled törődni.
Először is "mert funyiras kozbe elestem egy farönkbe igy eltort a labam.." ezen jót nevettem.
Másodszor pedig sajnállak. Egy ilyen kijelentés után a helyedben már nem lennék kapcsolatban vele.
A barátodnak elég érdekes a hozzáállása a dolgokhoz. Inkább bunkó. Komolyan a közeli barátaimmal nem viselkedek ilyen idiótán pénzügyeket tekintve. Szóval ha arról van szó simán adok kölcsön pár ezer forintot majd visszaadjak, visszahívnak,stb.
A barátoddal meg együtt élsz és ilyen gonoszan bánik veled. Én a helyedben halál komolyan otthagynám.
Alapból nem értem, hogy miért te fizeted kettőtök kajáját egyedül. Ha a rezsit felezitek, akkor a kaját miért nem? Sőt, mondok jobbat, ha ennyire centizitek a rezsit, a kaját is mindenki vegye meg magának, szerintem jobban jártál volna nőként, mert a férfiak általában azért többet esznek. Persze, még ebben a helyzetben is az lenne normális, hogy amíg nem tudsz dolgozni, a párod támogat, lelkileg és anyagilag is.
Én a helyedben most pakolnék és elhúznék onnan. Aztán fizesse csak a heréd a saját rezsijét, meg várásoljon cask be magának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!