Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitévő legyek a sráccal?
Teljesen oda lettem az egyik eddigi legjobb fiu baratomert, par honapja szerelmet vallott nekem de akkor ugy voltam vele, hogy nekem o csak barat, az elmult idobe viszont nem tudom kiverni a fejembol, nem voltam meg ilyen helyzetben
Elkezdtunk mult het kavargatni, eloben nagyon aranyos, olelget stb
Viszont ha nem vagyunk egyutt neha nagyon elfelejt irni, bar eddig is ilyen volt, emiatt ne aggodjak ?! Hogy kene meg vele viselkednem, hogy komolyabbra forduljanak a dolgok?
Mi sem sokat beszélünk a párommal messengeren. Kb csak mémekből meg "na, merre vagy?" kérdésekből áll a beszélgetésünk, mindkettőnk megtanulta a volt kapcsolatai után, hogy komolyabb kommunikációt nem folytatunk írásban és nem ápolunk virtuális kapcsolatot.
Szerintem emiatt ne aggódj. Vagy ha zavar, mondd meg neki, hogy szeretnéd, ha többet foglalkozna veled vagy valami.
" par honapja szerelmet vallott nekem de akkor ugy voltam vele, hogy nekem o csak barat"
"ha nem vagyunk egyutt neha nagyon elfelejt irni"
Szóval anno lekoptattad, most viszont nem tetszik, hogy nem nyomul rád?
Esetleg elmondhatnád neki, hogy megváltoztak az érzelmeid, és többet érzel iránta. Ha már ő volt olyan tökös, hogy bevallotta az érzelmeit, te is tehetnél kettőtök érdekében valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!