Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ti járnátok egy fűkereske...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti járnátok egy fűkereskedő sráccal? Ha nem, miért nem?

Figyelt kérdés
Nem csak kereskedik vele, hanem szívja is minden nap.

2018. máj. 28. 15:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
97%
nem kerek a problemas esetekbol.
2018. máj. 28. 15:35
 2/13 anonim ***** válasza:
94%
Mert illegális, amit csinál.
2018. máj. 28. 15:38
 3/13 anonim ***** válasza:

Ismerek ilyen srácot, több barátnője is volt, de mind szintén füvesek. Sztem ezt 'külső' szemlélő nem érti, nem fogadja el ezt az életmódot, de aki benne van, az még élvezi is.

Egyébként én se járnék olyannal, aki folyton be van tompulva (csak a mindennapi szívás miatt) :D

2018. máj. 28. 15:40
 4/13 anonim ***** válasza:
22%
Ekkora hülyét hogy be is vallja :D A rendőrség már szerintem útban is van érted :D Kábitószer terjesztésért súlyos évek járnak öreg.
2018. máj. 28. 15:41
 5/13 anonim ***** válasza:
94%

Mert:

-függő

-illegális dolgot csinál, amiért bármikor elvihetik

-"dohányzik", amit gyűlölök

-és minden nap tudatmódosító hatása alatt van

Nekem felnőtt férfi kell, nem egy hülyegyerek.

2018. máj. 28. 16:08
 6/13 anonim ***** válasza:
68%

Nem.

Undorítónak tartom, hogy egy illegális, és mások életére veszélyes dologból él meg. Most ide ne keverjük azt, hogy a marihuána veszélytelen... Sajnos ezekben az illegális terjesztett cigikben nem csak az található, hanem sok egyéb is.

22/N

2018. máj. 28. 16:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem. Egy ilyen alakban az ég világon semmi nem vonzana. Egy ember igenis végezzen tisztességes munkát és ne füvezzen, főleg ne mindennap.
2018. máj. 28. 16:17
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem, nem jarnek troger link alakokkal.
2018. máj. 28. 16:23
 9/13 anonim ***** válasza:
97%

Nem.

Van ismerősöm, aki foglalkozik ezzel, kicsit belelátok a dologba. Egyrészt para, mert bármikor felnyomhat bármelyik ügyfél vagy termesztő, másrészt nonstop csörög a telefonja, állandóan megjelennek kvázi idegen emberek nála, nem bírnám elviselni, nyugi-magánélet 0.

+ vannak közöttük, akik még csak nem is "normális" füvet árulnak, hanem mindenféle mocskokat, az olyanra még a rendőrt is ráküldeném szerintem. Vagy ha megtudom, hogy benyomva vezet.

Le leszek pontozva, de engem a fogyasztása nem zavarna. Dílerrel viszont nem kezdenék soha.

24N

2018. máj. 28. 16:42
 10/13 anonim ***** válasza:
39%

Csak személysiég számít.

Sokuk( nagyjuk) önmaguk hiányában, ettől való erős torzulásban IS szenvednek.

Sokuk nem.

2018. máj. 28. 16:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!