Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok-Nők! Járnátok tanulatlan emberrel vagy kizárólag a diploma jöhet szóba nállatok?
Figyelt kérdés
2018. máj. 8. 20:19
1/10 anonim válasza:
Akinek nincs diplomája az nem "tanulatlan". Apámnak, nagypapámnak sem volt, mégis jóravaló férfiak.
És igen, összejöttem már olyan férfival akinek volt diplomája. Nem a papír fontos. Nekem van, így tudom mennyire értéktelen is tud lenni avagy vannak helyzetek, munkák, ahol csak kitörölni jó...
3/10 anonim válasza:
Nem számít hidd el a szívét nézd az embernek ne azt hol tanult milye van!
4/10 anonim válasza:
Engem nem érdekel, csak legyen egészséges (nem a reggeli cigi+kávé egészségesre gondolok), sportoljon és legyen intelligens, nem érdekel hány diplomád van, attól még lehetsz viccesen buta paraszt
N
5/10 anonim válasza:
Az intelligencia és a felvett tudás nem ugyanaz.Tudást felvenni pedig nem kizárólagosan csak akkreditált képzéseken lehet, az mindenki számára elérhető ha van rá igény.A képzés arra való, hogy képesítést kapj a megszerzett tudásról, mintegy "hitelesítve" azt.Ettől teljesen függetlenül egy nem diplomás ember lehet sokszorosan tanultabb, nagyobb tudású és/vagy intelligensebb mint egy diplomás(fordítva is igaz).
8/10 anonim válasza:
Nem csak diplomásan lehet valaki tanult, de egy tanulatlan emberrel nem valószínű, hogy lenne közös témánk.
9/10 anonim válasza:
A diploma hiánya nem feltétlen jelent tanulatlant, viszont a "nállatok" tanulatlanságra vall.
10/10 anonim válasza:
Tanulatlannal nem (nem azt jelenti, mint amire te gondolsz). Diploma nélkülivel igen, ha tájékozott, okos, intelligens, lehet vele beszélgetni komolyabb dolgokról is, mint az evés, a foci meg a Való Világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!