Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja annyira a diploma nélküli férfiakat, ha egy diplomás nő hozzá hasonló férfit kérés?
Azzal jönnék, hogy miért ez a fontos, meg ez felszínes dolog, de közben ők is a diplomás nőkkel foglalkoznak. Most akkor ez csak olyan esetben számít felszínesnek, ha egy nő szeretne ilyen párt, ha még ők akarnak diplomás nőt az nem?
Nem értem, miért zavar annyi férfit, ha a nő olyat kérés, aki hozzá hasonló.
Nem vagyok se diplomas , se ferfi, de szerintem eleve tiszta hulyeseg papir alapjan part keresni. Elvegre nem az adja az inteligenciat, a sarmot, a humort, a szerelmet. Ismerek tanult embereket, akik annyira font hordjak az orrukat, hogy szerintem siman latjak az urben levo Teslat, melle nem segitokeszek, bunkok, es sokszor hozza vagjak a szakmunkashoz, hogy mit tudsz te, nem ertesz semmihez.
Raadasul nem azzal a kis irattal fogsz elmenni randizni, nem hozza fogsz bujni estenkent, nem az fog felkoszonteni a szulinapodon.... szoval nem ertem, mire jo ez...
21L
Én azt nem értem miért zavar bárkit, hogy mások mi alapján válogatnak. Mindenkinek fontos a végzettség, kinézet, vagyon, kedvesség, stb. Csak más arányban.
Mindenkinek joga van eldönteni, hogy mit keres a leendő párjában. Ráadásul azért baromság az ezeken való siránkozás, mert miért akarnának olyannal együtt lenni, akik láthatóan mindenkire vágynak csak rá nem? Teljesen kapufa ez a gondolkodás.
" nem az adja az inteligenciat"
Mindig annyira meglep, mikor valaki az intelligenciára hivatkozik, de nem tudja leírni.
Igazából én nőként sem értem azt, hogy miért lenne jobb egy kapcsolat attól, hogy a férfinak is van diplomája. Hiszen a műveltség a tájékozottság, az olvasottság, a humor, nem a diplomával járnak és a szex sem lesz jobb egy oklevéltől.
Lehet, hogy nem tudok a párommal a Neptunról meg a tárgyfelvételről beszélgetni, de minden másról igen.
Mindazonáltal, nincs semmi baj ezzel a hozzáállással, hiszen akik így gondolkodnak, megtalálják egymást, és ez mindenkinek jobb így.
Mukodik meg a neptun? :O
Diplomas vagyok, de sztem egy csaj fekudt csak le velem ezert :D Egyebkent konnyen be tudok olvadni a szakmunkasok koze is, ha ok vannak tobbsegben, de ha kell akkor diplomas modjara jatszhtom a tulmuveltet is. Kameleon vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!