Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vagyok vidéken mérnök, orvos, gyógyszerész, közgazdász, meg 1-2 IT-s szakma alkalmazottja (diploma van, de nem ezek), és picivel 200 alatt kapok kézbe, akkor felesleges barátnőben, , gondolkodnom 32 évesen? "
Örökségre nem számíthatsz mostanában? Nagyszülők, szülők?
Nem viccből kérdezem, és nem azért hogy hátha most halnak meg rokonaid. Komolyan, pénzügyi szempontból.
Én is férfi vagyok
Vegyész vagy b+ és a kereseted nem rossz vidéken. Hányszor írjuk le, hogy elhidd?
31/f
ha vki kérdőre von miért nincs diplomám majd elolvastatom vele ezt..
#hogymikvannak
Diplomás nőként nem egy olyan férfival randiztam akinek egyedül szakmunkás végzettsége volt, és nem ezen múlt a kapcsolat alakulása... Tehát a férfiak részéről ezt az összefüggést még most sem tudom megérteni. A 200 körüli fizetés pedig nem hiszem hogy rossznak számít.
Szóval nem, nem hinném hogy felesleges barátnőben gondolkodnod. Egy kis önbizalom és a hozzáállásod változtatása biztosan sokat segítene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!