Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy tanult nő nem jön össze tanulatlan pasival akkor a nők fordított helyzetben miért várják el hogy bárki is leszólítsa őket?
Szerintem összejön, ha elég gazdag.:D
De egyébként erre sosem fogsz választ kapni értelmi úton. Ilyenek a nők.
Tehát te azt látod, hogy a csinos, de buta nőket nem szólítja le senki?
Értem.
Azt honnan látod, hogy ki mennyire tanult? Mert ugye amikor leszólítod, akkor még idegenek vagytok.
Komolyan érdekel.
Én nem várom el.. honnan veszed, hogy elvárás ez? Max az aranyásók hisznek ebben. Belül 0 kívűl full.
Másik verzió: belül 0 de gyorsan nyílik a láb.
Mert egy nõ fel akar nézni a pasira és ezt minden lehetséges módon akarja.
Ebbe a tanultsàg is benne van màs kérdés,hogy ha bölcsész,akkor inkàbb szànjàk a férfit mert egyrészt ez nem pasis szakma màsrészt meg fizuban is meg fog rekedni.
Nàlunk a túlélési érték.
Kérdezem én akkor mi alapjàn nézzen fel a nõ ràtok?
30F
Ezt szemelyes tapasztalatbol egyaltalan nem tudom alatamasztani.
Több baratnöm is volt, aki orvosin vegzett, aki jogasz, aki PHD-vel rendelkezik. Nekem sem kriterium, de több es komolyabb kapcsolatom volt/van olyannal, aki magas vegzettseggel rendelkezik.
En pedig nem vegeztem el az egyetemet, söt meg szakmam sincs.
A kerdes masik allitasaval sem ertek egyet. Szerintem, egyik nö sem "varja el", hogy leszolitsak öket. Teny, hogy sok nö var vagy vagyik ara, hogy a ferfi tegye meg az elsö lepest, de szerintem, megfelelö körülmenyek között nagyon sok nö elvonatkoztatna ettöl.
Ha pedig nem fegfelelöen es/vagy nem megfelelö szemely szolitgatja le, akkor ezt inkabb zavaronak erzik, de javitsatok ki, ha tevednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!