Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti járnátok olyan pasival, aki sose akar megnősülni?
Randozgatok egy sráccal egy ideje. Nagyon bejövünk egymásnak, a személyisége is szimpi. A legutóbbi randinkon szóbakerült a házasság is. Ő azt mondta, hogy soha nem akar megnősülni, mert szerinte hülyeség a házasság. Egyébként a hűséget fontosnak tartja. Meglepett, mert nem olyannak tűnt, aki elveti a házasságot. Ilyenkor gondolom már nem változik az emver véleménye. Hülyeségnek érzem csak ezért visszautasítani, a másik oldalon viszont nekem nagyon is fontos, hogy ha megtalálom életem szerelmét, akkor férj és feleség legyünk pár éven belül. Akinek ez nem számít, mert ennyire ellene van, akkor úgy érzem én se lennék elég fontos. Amúgy ő már 29, szóval nem egy fiatal srácról van szó.
21l
Csak ilyennel járnék. Aki magától nem ellenzi, annak nem hinném el, hogy nem kezd el majd nyaggatni, és aztán nem hagy majd ott, mikor már halálosan szerelmes vagyok, mert hát ő úgy gondolta, hogy idővel biztos meggondolom magam.
27N
Engem személy szerint nem zavarna. Nekem sem fontos a házasság. Nem ellenzem abszolút, csak úgy gondolom, enélkül is lehetünk ugyanolyan boldogok.
Neked kell eldöntened, számodra mennyire az. Megéri-e neked ezzel a férfival lenned, ha tudod, talán sosem leszel feleség?
Mondjuk az ember nem azért házasodik, hogy el is váljon később.. de hogy ne okozzon sok gondot a válás, akkor kell előtte kötni egy házassági szerződést.
Ha mondjuk a nőnek maga az esküvő a fontos, amit meg is értek, mert a legtöbb nő erre vágyik, akkor úgyis bele fog menni a szerződéskötésbe.
Esetleg kérdezz erre rá, hátha így másképp gondolná a házasságot... :)
"Akinek ez nem számít, mert ennyire ellene van, akkor úgy érzem én se lennék elég fontos."
Akkor a probléma nálad van, nem nála.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!