Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti járnátok olyan pasival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti járnátok olyan pasival, aki sose akar megnősülni?

Figyelt kérdés

Randozgatok egy sráccal egy ideje. Nagyon bejövünk egymásnak, a személyisége is szimpi. A legutóbbi randinkon szóbakerült a házasság is. Ő azt mondta, hogy soha nem akar megnősülni, mert szerinte hülyeség a házasság. Egyébként a hűséget fontosnak tartja. Meglepett, mert nem olyannak tűnt, aki elveti a házasságot. Ilyenkor gondolom már nem változik az emver véleménye. Hülyeségnek érzem csak ezért visszautasítani, a másik oldalon viszont nekem nagyon is fontos, hogy ha megtalálom életem szerelmét, akkor férj és feleség legyünk pár éven belül. Akinek ez nem számít, mert ennyire ellene van, akkor úgy érzem én se lennék elég fontos. Amúgy ő már 29, szóval nem egy fiatal srácról van szó.

21l

2018. máj. 24. 17:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
0%
Ezt ma mondta. Holnap meg mást mond! Ilyenek a pasik. Aztán meg kit érdekel mit mond? Az a lényeg mit tesz.
2018. máj. 24. 21:09
 12/18 anonim ***** válasza:

Önmagában emiatt nem küldeném el, de azért érdekelne, hogy az ennyire vehemens tiltakozásának mi az oka. Tudom én, hogy a dolgokat reálisan nézve sosem lesz teljesen kizárható, hogy egyszer vége szakad a kapcsolatnak, de szerintem a szerelem/feltétel nélküli szeretet simán "elveszi az ember eszét" annyira, hogy a meggyőződésévé váljon, hogy élete végéig együtt lesz a párjával. Ha valaki nem így áll hozzá, hanem úgy, hogy "úgyis szakítunk egyszer", akkor kétlem, hogy elmélyült érzései lennének a másik iránt.

Számomra sem fontos egyébként az esküvő vagy a papír, mert enélkül is el lehet köteleződni, de biztos vagyok benne, hogy nem zárkóznék el teljesen az ötlettől, ha találnék olyasvalakit, akit tényleg a másik felemnek tudok tekinteni, maximum nem foglalkoztatna különösebben a dolog.

Ha te mindenképpen össze szeretnél házasodni egyszer a pároddal, akkor szerintem is jobb, ha nem mész bele a kapcsolatba olyannal, aki már az elején kerek perec kijelenti, hogy nála ez esélytelen. Mint mondtad, hiába lenne meg esetleg benne őszintén a szándék, hogy veled maradjon örökre, te akkor is úgy éreznéd, hogy kétségei vannak (amit valamilyen szinten megértek), és ez komoly konfliktushoz vezetne hosszútávon.

2018. máj. 25. 00:05
 13/18 anonim ***** válasza:
Én mindenképpen járnék, mert én se akarok házasodni, de ha te akarsz, mert fontos neked, akkor mit segít rajtad az, hogy nekem nem fontos?
2018. máj. 25. 02:18
 14/18 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon fontos a házasság, szóval én nyilván rögtön sarkon fordulnék. Randizós időszak elején midnig tisztázom, hogy ki hogy áll a házasság-gyerek témához. Ha nem egyezünk akkor feleslege húzni egymás idejét.
2018. máj. 25. 08:14
 15/18 anonim ***** válasza:
60%

Biztos, hogy nem.

(Mellesleg a "hülyeség" nem valami erős érv, édesanyám szerint is az, de édesapám meg szerette volna, szóval igent mondott.)

2018. máj. 25. 11:00
 16/18 anonim ***** válasza:
35%
# 14: Fiatal korban nem a házasság és gyerek kérése egy ismerkedés központi kérdése. Normális esetben szóba sem jön. Gimiben ezzel jött volna egy csaj, akkor lehet röhögőgörcsöt kapok.
2018. máj. 25. 13:54
 17/18 anonim ***** válasza:

Szóval te kiröhögöd azokat, akik előre gondolkoznak, és nem akarnak egy csomó időt elvesztegetni egy jövő nélküli kapcsolatra? Érdekes hozzáállás.

2018. máj. 28. 10:52
 18/18 anonim ***** válasza:

16, nyilván nem a gimiről van szó, az teljesen más tészta :)

Az első kapcsolatomnál nekem sem volt téma. De 20 éves koromtól ezzel indítottam, és szerintem ez teljesen normális, hiszen ha nem egyeznek a jövőről alkotott elképzelések, akkor felesleges húzni egymás idejét. De megnyugtatlak, bejött a taktikám és nemsokára házasodom, fiatalon, ahogy midnig is szerettem volna.

2018. máj. 28. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!