Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 25 évesen úgy gondolja, hogy soha nem akar megnősülni, mert a házasság csak egy papír, idővel változhat a véleménye?
Nem valószínű.
Én gyerekkorom óta tudom, hogy nem akarok férjhez menni és eddig még nem változott.
Az tényleg csak egy papírdarab, semmire nem való.
50 évesen már inkább a párom szót használják ha nincsenek összeházasodva.
Egy 15-20 éves kapcsolatban is születnek gyerekek, azt is próbálják megmenteni, ha másért nem is, a gyerekekért. Persze, így nem jár macerával (ügyvéd, bíróság...)
az én nagybátyám 10 évekig volt egy nővel, ő meg gyereket nem akart a nő nem is erőltette
erre, félrelépett, összejött egy dagadékkal, aki erőszakosan szült neki egy gyereket
és jé, azóta BOLDOG családapa
a férfiakat néha nevelni kell tűzzel vassal, hogy rájöjjenek, hogy ez jó :)
A házasság ellen nem vagyok, csak az esküvő ellen. Nagy felhajtás, repkednek a százezrek vagy milliók, aztán általában 3-5 év mulva meg válás. Megérte a nagy rongyrázás? Nem. Össze lehet házasodni szűk családi körben is.
Szerintem változhat a véleménye, mert tényleg csak egy darab papír, de akkor meg miért ne? A felesleges drága esküvő meg elmaradhat.
Kérdezd meg, hogy később elképzelhetőnek tartja-e. De egyébként ha közös jövőt tervez veled (gyerekek, lakás), akkor elképzelhető, hogy változik a véleménye. Vagy ha nem is változik, lehet, hogy mégis úgy dönt, hogy házasodjatok össze.
Van férfi ismerősöm, aki megismerkedett egy vele hasonló korú nővel úgy 33 éves korában. Eleinte nem terveztek házasságot, de aztán nagyon belelendültek a dolgokba, és amikor látták, hogy könnyebben tudnak lakást venni, ha házastársakként teszik, akkor úgy határoztak, hogy egybekelnek. Ma már kb. 7 éve házasok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!