Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet még ebből boldog házasság? Aki volt hasonló helyzetben, vagy ismer olyat, aki volt, kérlek írjon, hogy mit tegyek?
Ronda dolog, amit tett, de a viszony már a múlté, meg is bánta, ezért most elhagyni, elég butaság.
Mindenki elkövet hibát.
mivel azóta is VELED van, és akkor ő otthagyta a másikat, te megbízol a szavában, hogy azóta nem volt senkivel kapcsolata, akkor bízz meg benne a továbbiakban is.
lehet, (jó biztos) hogy te még sose vetettél szemet másra, és nem játszottál el a gondolattal, hogy milyen lenne valakivel flörtölni, esetleg szexiset beszélgetni, de a férfiakkal ez - bizony bármennyire is állítjuk az ellenkezőjét- előfordul. pláne munkahelyen. és sajnos ha a férjeddel akkor került kapcsolatba ez a nő, amikor te épp a terhességed miatt talán nem kívántad már jó ideje a szexet, viszont azt se nézted jó szemmel, ha ő önmagán könnyít, talán még vitáitok is voltak, akkor ez sajnos más felé tereli a férfit...
egyébként a mostani levelezésben mikről írtak?
Szerintem próbálj megbocsátani, mert, bár kevés esetben gondolom megbocsáthatónak a megcsalást egy párkapcsolatban, de a fenti sztori pont az a szűk határmezsgye, amit talán egyszer még el lehet nézni.
Ha úgy érzed, hogy végképp nem tudsz magad megbirkózni az érzéseiddel (ami részben érthető), akkor keress fel egy terapeutát, esetben párterapeutát, mert a fentiek alapján ezért a kapcsolatért érdemesnek tűnik küzdeni és megbocsátani.
Amikor megcsalt semmi gond nem volt a szexel közöttünk. Én ugyanúgy kívántam terhesen is a szexet,sőt volt amikor még jobban. Ő is ezt mondta, mikor rákérdeztem,hogy mi volt a baj, hogy se a szexel,se velem nem volt akkor semmi baja,és ugyanúgy szeretett. Ezért annyira nehéz feldolgozni,mert ha lenne oka, vagy hibás lettem volna tényleg abban,hogy nem adtam volna meg neki valamit,akkor talán könnyebb lenne feldolgozni. Azt mondta,hogy szerinte csak a kíváncsisága vitte rá,csak azt nem értem,akkor miért nem állt le az első szex után. Miért kellett még egyszer megtennie.
A mostani levelezésüket sajna nem olvastam,mert mikor rájöttem szintén terhes voltam, és mivel nem tudtam feltörni a kódot nem tudtam elolvasni, ő meg nem akarta megmutatni,nehogy még rosszabbul essen. Gondolom azért nem akarta megmutatni,mert ott szó esett a régi dolgokról is,és akkor én még erről nem tudtam,csak azt,hogy leveleztek. Ez rá pár hónapra derült csak ki, de én már a levelezésen annyira kibuktam,hogy az akkori baba el is ment. 10 hetesen elvetéltem. Utána sokat beszélgettünk, és együtt döntöttünk úgy, hogy újra neki vágunk, és egyből az első hónapban terhes lettem. 4 hónapos voltam, mikor elmondta, hogy mi volt köztük régen. Annyit tudok,hogy a mostani levelezésben a csaj újra akarta vele kezdeni, de a a párom mondta neki,hogy ő nem akarja. Erre a csaj megkérdezte,ha nem lennék én akkor kellene e neki, erre azt mondta,hogy akkor talán. De szerintem a csaj nem adta fel,ezért levelezett vele. Állítólag csak mindennapi dolgokról írogattak, meg a csaj dolgairól. A csaj pedig épp most válik. Neki is van egy 3 éves lánya.
a kíváncsiság sajnos elfogadható magyarázat. hogy miért többször? meg jó volt. viszont mert volt benne/feltámadt/ a felelősségérzet ezért a 2. alkalom után befejezte.
A nő most azért kezdte újra a levelezést, mert válik, és ezért próbál kapaszkodni valakibe. lehet, nemcsak a férjeddel levelezik. Az a kérdés, hogy ha Te nem lennél akkor... lényegében teljesen értelmetlen. TE VAGY!
+ ha jól értem külföldön éltek. Ebben az esetben pláne teoretikus a kérdés.
De szerintem már akkor eldőlt benned a kérdés, amikor a vetélésed után leültetek, és belevágtatok egy újabb gyerekbe.. Szóval tarts ki nyugodt lélekkel az akkori elhatározásod mellett! /Te is sejtetted, hogy valószínűleg nem csak beszélgetések, flörtök voltak anno, mégis belevágtatok EGYÜTT!/
Élj Boldogan!
és ha adódik rá lehetőséged, csak kísérlet kedvéért flörtölj valakivel. nem azt mondom, hogy megnyugtat, és megérted teljesen, de neked is ő az első, és lehet, valamit elkapsz a pillanat varázsából, hogy tetszel másnak is, aki ezt a tudtodra adja. és ha valaki nem elé erős, akkor sajnos el is tud csábulni.
ez sajnos különbség szokott lenne férfi és nő között. mint mondják, mi máshol tartjuk az eszünket...
de mint ahogy akkor ő is inkább úgy gondolta, hogy együtt maradtok, most tedd meg te neki, hogy 5 évvel az eset megtörténte után elfogadod, hogy hű marad hozzád ezentúl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!