Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális érzés, ha már most család-házasság-gyerekek stb-ről álmodozom? 20L
Van egy barátom, lassan egy éve, sosem voltam olyan álmodozós típus, próbáltam reálisan szemlélni a dolgokat, nagyjából egész jól be is tudtam lőni melyik sráccal meddig fog tartani az egész kapcsolat, vagy valami, de most úgy tényleg igazán szerelmes vagyok! És imádom a barátomat, és úgy érzem minden hülyesége ellenére is imádom, és folyton arról ábrándozok, hogy megkéri a kezem, összeházasodunk, lesz egy rakás gyerekünk, imádni fogom az egész családomat, meg ilyen giccses nyáltenger, de tényleg! :D Szóval én eddig elég karrierista, céltudatos, emancipált csajszi voltam, normális, hogy hirtelen a legnagyobb álmom, hogy a mostani barátommal legyen egy nagy boldog családunk, mint vmi hollywoodi romantik-film...?
És egyáltalán mekkora az esélyem rá, hogy tényleg ő a nagy ő? (Barátom 25 éves)
csak megjött az eszed.
Nem értem a nők "önmegvalósítás" mániájukat ami van egy részüknek manapság. Csinálni akarnak több diplomát, nyelveket akarnak tanulni, karriert csinálni, aztán ott vannak 40 évesen kiégve, egyedül, magányosan.
Szerintem igen és sok boldogságot hozzá :D
Mondjak valamit én veled egykorú vagyok férfi és nekem is a család minden vágyam. Na erre mit mondasz ?:D
Én már 16 évesen erről álmodoztam, sőt az akkor 18 éves barátom is (talán Ő még többször is hozta szóba, mint én). Azóta eltelt 4 év és az álmok kezdenek egyre reálisabbak lenni és valóra válni... :)
Szerintem teljesen normális, hogy ha az ember IGAZÁN szerelmes, akkor az illetővel képzeli el a jövőjét, és 20 évesen ez pláne megvalósíthatónak is látszik :)
Sok boldogságot nektek! :)
20/L
Teljesen normális! Bár a gyerekkel óvatosan, azt jól gondoljátok meg :D Nem véletlen várnak a nők manapság 30 éves korukig vele!
A többihez meg hajrá! :D
Esetleg finoman puhatolózva utalj a házasságra a párodnál. Hátha felébred, és megkéri a kezed :D
21F
Szia!
Én azzal a válaszadóval értek egyet aki aggodalmát fejezi ki. Nekem a szakmám, hogy ezeket az életutakat elemezzem és levonjam a tanulságokat.
20 évesen még túl 'gyerek' vagy a házassághoz... Ahhoz alaphang még 6-7év. Tényleg igaza van az előbb említett válaszadónak, félő, hogy ez a rózsaszín felhő elmúlik és akkor te is 30 éves korodra kiégett, elvált gyerekét egyedül nevelő anyuka leszel - talán anyagi gondokkal és stresszel. Álmodozni persze lehet, de nem minden álom váltható valóra. Sztem ez még 2017ig semmiképp.
Ha esetleg vitatnád a godolatomat és túlságosan kötekedőnek tartasz, mert nem értek egyet, azt mondom, nézz körbe kishazánkban, hány 30as kiégett nő és férfi él, akinek legnagyobb öröme egyetlen egyedülnevelt gyermeke és a net, mivel a kapcs-a zátonyra futott. Egy halom ilyet fogsz találni független attól merre laksz. Ezt örököltük sajnos! :(
Rem, tudtam segíteni.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!