Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Mit tennétek helyemben? Mi a vélemény arról, hogy párommal azért nem haladunk egyről a kettőre (házasság, gyerekek), mert addig nem akar semmit, míg én minimálbért keresek.
(Ő 160-200 nettót keres, van lakása)én már egy éve keresek jobb állást de nincs!
és ő állandóan kérdezi, van e már másik melóm.
amúgy meg nem segít semmiben.pl. ki van akadva, milyen béna cuccokban járok, de egy farmert nem venne, hogy csinosabb lehessek (max karácsonyra).nekem az albérlet mindenemet elviszi.
összeköltözni, másik városban/külföldön dolgozni nem akarok
és ezeken kívül minden rendben, szeretjük egymást nagyon, de félek ez fog minket felőrölni
szerintem a párod egy hatalmas nagy f*sz.
nemhogy örülne, hogy kevesebbet keresel, és mint férfi, a ház ura, ő tarthatja el a háztartást.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:57
így van!
én már 27 vagyok, a párom 31
és igenis szeretnék családot
és ő azért látja akadályát, mert nem tudnék belemenni vele közös ingatlanba, meg gyerek nevelésre, mert lehúzásnak érzi
pl. mondta már: azért nem költ rám, mert azt magára is költhetné
vagy egy pasi komoly szándékai a nőre való költekezéssel egyenesen arányos?
ha nem költ, lehet ő nem is akarja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!