Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Mit tennétek helyemben? Mi a vélemény arról, hogy párommal azért nem haladunk egyről a kettőre (házasság, gyerekek), mert addig nem akar semmit, míg én minimálbért keresek.
(Ő 160-200 nettót keres, van lakása)én már egy éve keresek jobb állást de nincs!
és ő állandóan kérdezi, van e már másik melóm.
amúgy meg nem segít semmiben.pl. ki van akadva, milyen béna cuccokban járok, de egy farmert nem venne, hogy csinosabb lehessek (max karácsonyra).nekem az albérlet mindenemet elviszi.
összeköltözni, másik városban/külföldön dolgozni nem akarok
és ezeken kívül minden rendben, szeretjük egymást nagyon, de félek ez fog minket felőrölni
Önző disznó, fúj! Hagyd a francba! Ha el is vesz, folyton azt fogja számolgatni, hogy mi az ő pénze, mi a te pénzed, a MI házunk, MI pénzünk fogalmo mindig is ismeretlen lesz neki.
Az én férjem 3x annyit keres, mint én és nem szokta felhozni, meg nem rakosgatja, hanem az is közös. Egy házasságban így normális. Mikor hozzámentem, én még tanultam, nem kerestem semmit.
Nem normális a párod,de te sem,hogy vele vagy!
Egy férfi nem mondhatja,hogy szálljál bele a közös ingatlanba és hogy ez lehúzásnak számít...Hagyd ott a fenébe...Rájöhetnél,hogy az igazi férfi,nem nála kezdődik!Pffffffffffffffffffffffff
a válaszok alapján kérdeztem, a pénz és komoly kapcsolat összefüggését
mert ebből vezették le, hogy nem akar tőlem komolyabbat, csak én hiszem!!!!!
a többieknek köszönet a válaszokért
így 27 évesen nem könnyű ugrálni egyik kapcsiból a másikba, ezért őröl
nem tudom miért nincs a páromban "összetartás érzés", de lehet önhibáján kívül
most nevelhetem belé..ó
"azért nem költ rám, mert azt magára is költhetné"
Erre most mit lehet írni? Ez a felfogása a későbbiekben sem fog változni, mikor mondjuk házasok lesztek, gyereketek lesz.
Biztos vagy benne, hogy ezt akarod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!