Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha 25 évesen úgy gondolja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 25 évesen úgy gondolja, hogy soha nem akar megnősülni, mert a házasság csak egy papír, idővel változhat a véleménye?

Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 20:54
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nem nagyon szeretnék vele erről beszélni,mert nem akarom,hogy azért csinálja majd egyszer,mert én annyira akarom!az lenne az igazi, ha magától érezné azt, hogy papíron is szeretné velem összekötni az életét!Vagy ez elvárás a részemről?
2010. szept. 15. 23:32
 12/12 anonim ***** válasza:

,,az én nagybátyám 10 évekig volt egy nővel, ő meg gyereket nem akart a nő nem is erőltette

erre, félrelépett, összejött egy dagadékkal, aki erőszakosan szült neki egy gyereket

és jé, azóta BOLDOG családapa

a férfiakat néha nevelni kell tűzzel vassal, hogy rájöjjenek, hogy ez jó :)"

Ez igaz szerintem, sajnos sok férfi hihetetlenül begyöpsödött, és korlátolt... Ez az igazság. Egyáltalán nincs bennük nyitottság. Azonban, amit ez a hozzászóló leírt, az szerintem kétélű fegyver. Van, akinél jól sül el, van akinél pedig úgy, hogy aztán jól otthagyja őket a férfi, esetleg még meg is keseríti az életüket, ha van benne némi bosszúvágy... Szóval ezzel én óvatosan bánnék.

2010. szept. 16. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!