Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok! Ti járnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti járnátok egy ilyen fiúval?

Figyelt kérdés
Én szeretem a modern világot, de ezt a 'swag-yolo' divatot nem. Nagyobb bevásárlóközpontokban szoktam ruhákat nézni, és néha ki fogok egy-két ruhát ami tetszik (válogatós is vagyok). Ezért nem olyan nagy a ruhatáram, (3 összeállítás) így nem vagyok változatos (engem nem zavar). Szeretek egyszínű ruhákban járni, mert pl.egy mintás pólóban 'gyereknek' nézek ki. Nektek nem gyerekes a mintás póló egy 22 éves fiún?:D

2018. máj. 6. 14:46
 1/3 anonim ***** válasza:

Nézd, szerintem az összhatástól függ, hogy milyen az összeállítás, ezt ennyiből nem lehet megmondani.

Amúgy meg mindenkire igaz, hogy nem a ruha teszi az embert.

2018. máj. 6. 14:52
 2/3 A kérdező kommentje:
Ezelőtt középiskolában nem igazán érdekelt az, hogy mi van rajtam, azt vettem fel, amit anyám turkálózott:D (M-es a méretem, simán felvettem az XXL-es gyári üzemes pólót az iskolába, mert akkor még nem tűnt fel, hogy gáz... (Na akkor tényleg gyereknek nézhettem ki:D) Pár éve kezdtem el 'elfogadhatóan' öltözködni. Ezek után sokan megkérdezték, hogy lefogytam?:D Pedig csak jó méretű ruhákat hordok...
2018. máj. 6. 15:06
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem a ruházata alapján választok de azért valamennyire számít a stílus.

Annyit hogy ne legyen igénytelen, tényleg ne ez a swag-yolo féle legyen.

Az meg már csak egyéni ízlés kérdése higy a többi tetszik-e. Én pl az embereken az arcuk és a testük után mindig a cipőjüket nézem meg. Nem tudom miért (lehet a dilis női 'logika':D) de ha nagyon nem jön be a cipője mert furcsa, vagy csak nagyon nem tetszik akkor az valahogy kevésbé teszi vonzóvá számomra.

Pl az ilyen cipőktől a hideg kiráz:

[link]

De ez csak egy egyéni vélemény.

Nekem pl tetszik ha egy pasi egyszerűen öltözködik (farmer,póló,ing de mind viszonylag basicebb stílusban) ha jól áll neki.

Tehát valamennyit számít az öltözködés de nem az a mérvadó:)

2018. máj. 6. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!