Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyennel fiúval járnátok lányok?
Figyelt kérdés
193cm magas vagyok 88kg val de még igy is vékonynak látszom.Csöndes,visszahuzodó vagyok de megnyilok olyan elött akiben megbizom.Kocsmázni meg bulizni egyáltalán nem járok és nem is akarok.Járjon az aki hülye akar lenni.Zenébe rock,metál de egyáltalán nem ugy öltözök.Mondhat bárki bármit de animékat nézek.Fiúból a ritkábbil fajta vagyok amelyik háziasodik.Lányokkal meg nem tudnék olyan lenni mint a többi degenerált állat hanem kedves,odafigyelős.Kis virágszálra vigyáznék mint a szememfényére.
Nem. Nekem kicsit nyámnyilának tűnsz. Én is animézek a zenei stílusod nem tetszik kocsmázni ritkán járok barátokkal akkor sem alkohol vagy ha igen akkor valami koktél. Van sok degenerált állat a pasik közt de azért ne legyél már ilyen nyálas hogy vigyáznál a kis virágszáladra mint a szemed fényére. Biztos van akiknek ez bejön de sajnos nekem nem.
2018. márc. 29. 21:57
2/13 anonim válasza:
Nem. Tényleg nyámnyila lehetsz.
2018. márc. 29. 21:59
3/13 anonim válasza:
Ha egyidős lennék veled, nem lenne akadály. A vékony pasikat nem szeretem, de szerintem.azért csont és bőr nem lehetsz.
2018. márc. 29. 22:06
4/13 anonim válasza:
Lehet, h nyámnyila, bár sztem nem, mert határozott elképzelései vannak (nem kocsmázik, mert ő nem akar, szereti az animét, mondhat rá bárki bármit, és a szerelmét, mint kis virágszálat óvni fogja), de ha az is lenne, vannak "nyámnyila" széplelkű lányok is. Szóval, semmi értelme leszólni, vkinek ő fog tetszeni.
2018. márc. 29. 22:08
5/13 A kérdező kommentje:
Fúj de birom az ilyet hogy elsőre nyámnyilánal neveznek valakit csak azért mert a virágszálát megvédené.Máskor meg más a baj.Döntsék már el.Különben is soha ne itélj elsőre mert nemtudhatod hogy mi rejtőzik a lepel alatt.
2018. márc. 29. 22:18
6/13 anonim válasza:
Hát azért egy kapcsolat meg szerelem nem ennyin múlik. Szóval így nem is tudnék sem igent sem nemet mondani, mert ha én összejövök valakivel, akkor nem pont ezeken a tulajdonságokon fog múlni, hanem sokkal inkább azon, hogy mennyire illünk össze, hogy jövök ki vele, mennyire tudnám vele elképzelni az életem meg hasonló dolgokat vennék elsősorban számításba.
2018. márc. 29. 22:20
7/13 Csoma Gabriella válasza:
A 6. válaszolónak adok igazat.
2018. márc. 29. 22:27
8/13 anonim válasza:
Buta, naiv fiúcskának tűnsz az írásképed alapján. Nem lenne esélyed, megennélek reggelire.
2018. márc. 30. 07:28
9/13 anonim válasza:
"Fiúból a ritkábbil fajta vagyok amelyik háziasodik" :DD háziasodik.
szerintem nem tűnsz nyámnyilának egyáltalán ennyi alapján, és azt sem hinném, hogy annyira vékony lehetsz. az animékkel sincs gond, amìg nem függő az ember, teljesen okè hobbi. ennyi alapján nem tudnám megmondani, járnék e veled... viszont ha őszinte akarok lenni, valahogy az írásod alapján èn nem egy túl intelligens embert képzelek el.(pl elég korlátolt, hogy szerinted aki bulizik vagy kocsmázik, az hülye, meg fiúkkal nem tudnál olyan lenni, mint a többi degenerált...szerinted a legtöbb fiú degenerált..meg ez a háziasítás szó nem megfelelő ismerete) persze lehet a valóságban más vagy, de ennyiből ez jött le.
2018. márc. 30. 07:46
10/13 anonim válasza:
előző vagyok, elìrtam:
*meg lányokkal nem tudnál olyan lenni, mint a többi degenerált
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!