Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyennel fiúval járnátok lányok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyennel fiúval járnátok lányok?

Figyelt kérdés

193cm magas vagyok 88kg val de még igy is vékonynak látszom.Csöndes,visszahuzodó vagyok de megnyilok olyan elött akiben megbizom.Kocsmázni meg bulizni egyáltalán nem járok és nem is akarok.Járjon az aki hülye akar lenni.Zenébe rock,metál de egyáltalán nem ugy öltözök.Mondhat bárki bármit de animékat nézek.Fiúból a ritkábbil fajta vagyok amelyik háziasodik.Lányokkal meg nem tudnék olyan lenni mint a többi degenerált állat hanem kedves,odafigyelős.Kis virágszálra vigyáznék mint a szememfényére.

21F

2018. márc. 29. 21:52
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
A bulizós meg kocsmázós résznél a hülyét ugy értettem hogy aki bulizni meg kocsmázni jár az ugye leissza magát és akkor utána lesznek elég hülyék az emberek.
2018. márc. 30. 09:43
 12/13 anonim ***** válasza:
91%

Így se jobb. :D

Miért inná mindenki hülyére magát bulik alkalmával?

2018. márc. 30. 09:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Én sose iszom le magam. 22 évem alatt egyetlen egyszer ittam túl sokat akkor se voltam hülye csak ölelgettem a pasikat ennyi. Senkinek nem mondtam bántó dolgot és nem kötekedtem. Szoktam kocsmázni de akkor is keveset iszok valami gyümölcsös sört vagy pedig topjoyt. Nem mindenki bolond az alkoholtól.
2018. márc. 30. 11:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!