Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ti jarnatok olyan fiuval, aki vekonyabb, mint ti?
Ha feltűnően, akkor nem. Tehát ha egyértelműen törékenynek érzem magam mellett, akkor nem. Nekem egy ilyen helyzet mindent előhoz a testvéri szeretettől az anyai gondoskodásig, de azt nem, amit egy férfinél érezni kellene. És ez nem a fiú ellen irányul, mert nagyon sokan nem tehetnek róla. Ennyi erővel én is lehetnék soványabb, meg miért vagyok ilyen "vaskos", lehetne mondani ezt is rá és jogos is lenne, mert nekem is annyiba kerül törékenyebbnek lenni egy fiúnál, mint egy fiúnak erősebbnek lenni nálam és ugyanannyira ott vannak a fizikai korlátok (csontozat, sokéves sportmúlt, stb.) mint nála. De ha nem megy, hát nem megy.
Vékony párom volt, minden csontja kilátszott... De nem tűnt bajnak, mert 30 centi magasságkülönbség volt köztünk, szóval így vagy úgy nagyobbnak tűnt nálam. És nem éreztem azt, hogy én fel tudnám kapni, de ő nem (fel tudtam amúgy emelni így is, mert egy súlyban voltunk, csak rajta másképp oszlott el). De aki velem egymagas, esetleg alacsonyabb és úgy vékony... Böhöm állatnak érzem magam mellette, pedig nincs rajtam fölösleg, formásnak tartom magam...
20l
170 centi vagyok és 70 kiló... 9 évig triatlonoztam, rendszeresen edzek most is, nyom ennyit az izom is. Tényleg nincs rajtam felesleg, de nem abban az értelemben, hogy ropi vagyok. Látszanak a kockák a hasamon, ha befeszítek, és erősek a lábaim-karjaim... Nem nézek ki férfiasan, emiatt mondom, hogy inkább formás vagyok. És voltam több is, csak nyilván az élsport után kicsit változott a testem, meg nem csak izomból ment le.
Rengeteg olyan nő van, aki ha nem is izom miatt, de ilyen súlyban van, mert terjedelmesebb mellben, erősebb a csontja, vagy combosabb, vagy valami, ami nem feltétlen fölösleget jelent, hanem szimplán kicsit erősebb alkatot. Fölösleg nekem az, ami ha leülsz, hurkásodik meg lötyög rajtad össze-vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!