Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, ti jarnatok olyan fiuval, aki vekonyabb, mint ti?
Figyelt kérdés
Pl. vekonyabb combja meg karja van.2017. jún. 21. 01:10
11/22 anonim válasza:
Ha személyiségre és arcra bejön,lazán.
12/22 anonim válasza:
Férjem alapvetően nem vékony alkat, sőt inkább mackós egy kicsit. De a lába annyira vékony mint egy 50 kilós hölgyé. Apósomé is ilyen. Ez genetika. Engem nem zavar, szoktam viccelődn oi vele.
14/22 anonim válasza:
Barátom 60 kg, én 62 kg vagyok. Rajta semmi nem látszik meg, de tényleg, pedig sokkal több egészségtelen kaját eszik mint én. Három éve vagyunk együtt azóta én voltam 58-60 kg között, most 62 vagyok mert itt az érettségi izgulásokban rengeteg édességet ettem+nincs már heti öt tesim ami azért formában tartott öt évig, de hát kénytelen leszek elkezdeni edzeni, mert hiányzik a mozgás is. Hát néha amúgy zavar hogy vékonyabb nálam, néha nem...ha épp olyan korszakomat élem hogy semmi nem tetszik magamon akkor zavar, de máskor egyáltalán nem :D inkább tetszik, hogy vékony a barátom :)
15/22 anonim válasza:
Hát az nagyon durva lenne, ha nálam vékonyabb lenne (gondolom magasabb valamivel mint én), mert én 40 kiló vagyok...
Pedig alapjából véve bejönnek a vékony fiúk.
16/22 anonim válasza:
Bizonyos mértékig igen. Párom vmivel vékonyabb nálam... nem brutálisan sokkal vékonyabb, de vékonyabb (mindketten húsosabbak vagyunk). Olyannal már nem járnék, aki kb. feleakkora, mint én, annyira vékony.
17/22 anonim válasza:
A barátomnak a lába sokkal vékonyabb az enyémnél (combja és a vádlija is), de a karja kétszer olyan vastag, mint az én karom.
Így számít? :D
18/22 anonim válasza:
Nem. Jártam két vékony fiúval, rájöttem, hogy nem tudok vonzódni hozzájuk.
19/22 anonim válasza:
Jártam. Sajnos nem tudtam elhinni, hogy neki 100%-osan tetszem. Meg a haverja le is dagadtozott engem (nem a szemembe)... most igyekszem fogyni.
20/22 anonim válasza:
Nem.
1. vékony vagyok
2. aki nálam is vékonyabb az már anorexia kategória
3. ha meg alacsony+vékony, akkor az öcsikémnek nézném
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!