Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok lányok ilyen fiúval?
Figyelt kérdés
180cm magas,75 kg.Alapvetően jó lelkű,de kissé türelmetlen.Olyan otthonülős típusnak tűnök,mert discoba nemigen járok,valamiért előítéletes vagyok a discoba járó lányokkal szemben,így a szórakozás hogy a haverokkal a városban autózunk benzint nem spórolva.Viszont az autóm a mindenem,attól többet csak a barátok érnek.Nem vagyok sóher,de nem vagyok nagy ajándékozós,ha randiztam lánnyal,akkor se fizettem az ő részét ( ha van saját keresete,ne én fizessem az ő ételét)Járnátok ilyen sráccal,vagy sok a negatív tulajdonság ?2018. márc. 29. 22:24
3/9 anonim válasza:
Nem nagyon sóher vagy :) oké ne vegyél ékszert nah de egy vacsora sem fér bele, amikor egész este kocsikàzol? Az, hogy nem vagy extra bulizós az pozitív, de ne vegyél minden nőt egy kalap alà, azért mert éppen elmegy bulizni.
4/9 anonim válasza:
A túlzottan kocsibzi ismerőseim szökőévente egyszer találnak barátnőt. (Semmi gond azzal, ha valaki szereti a kocsiját. De ne az legyen az élete.)
5/9 anonim válasza:
Biztos, hogy nem járnék ilyen pasival. :)
6/9 anonim válasza:
Buga Józsi nem szép ember, de gavallér!
Ja nem, ohh wait!
7/9 anonim válasza:
Jaj ez a barátok mindenek felett szöveg annyira kisiskolás. Mi ez, valami gengszterparódia, ahol a család a legfontosabb?
Az meg külön cukorfalat, hogy a diszkós csajok offosak, plusz elherdálsz egy valag pénz autóval brümmögésre, de egy kávé a csajnak smafu. Vazze, remélem, sose jutsz punci közelébe.
8/9 anonim válasza:
Türelmetlen, gyerekes, sóher kocsibųzi. Meh, biztos nem.
9/9 anonim válasza:
Nem. Elhívnál vacsorázni oké örülök neki. Aztán mivel TE hívtál el én nem viszek magammal pénzt aztán közlöd hogy fizessem ki a saját kajámat? Szerintem abban a percben felállnék és akkor beszéltünk utoljára. Ez számomra nagyon pofátlan dolog. Ha valakit meghívok vagy elhívok valahova alap hogy én fizetek. Nem sajnálod a benzinre a pénzt de egy kajára igen ami még olcsóbb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!