Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti járnátok egy ilyen sráccal?
Figyelt kérdés
23 èves fiú vagyok... sose volt bnőm. 182 cm magas vagyok, barna haj, barna szem. Nagy az orrom. Elèg èrzèkeny vagyok, de nagyon tudok szeretni. Vannak terveim is :)2018. márc. 25. 12:31
1/9 Skaiiripa válasza:
Wow, most aztán sok mindent megtudtunk, de tényleg. Meglepő lesz a válasz:vagy igen, vagy nem. Ennyi alapján azért nem nagyon lehet eldönteni.
3/9 A kérdező kommentje:
Kèpet privibe küldök
2018. márc. 25. 12:35
4/9 anonim válasza:
Engem csak olyanok érdekelnek, akiknek vannak kezei és ruhát hordanak.
5/9 anonim válasza:
Fogadni mernék, hogy a szomszédod mellett laksz! :)
6/9 anonim válasza:
Két dolog van, amit nagyon utálok, ha hallom, az egyiket leírtad "nagyon tudok szeretni". Ahhoz túl sokszor szajkózta már arra éppenhogy alkalmatlan ember, hogy ez már számomra ne a pozitív jellemzés része legyen.
7/9 anonim válasza:
Ennyi alapjan nem tudok donteni, de azert altalaban aki erzekenykent hivatkozik magara, az inkabb tul erzelgos, ami nem jon be.
8/9 anonim válasza:
A külsődröl nem tudok mit mondani,mert nem írtál sokmindent,+ elképzelés és egy konkrét kép,amin jobban látni a valóságot,az megint más.
Mivel a belsődről szintén nem írtál sokatt,azt a két mondatot fogom most értékelni:érzékenység + érzelgőség nekem annyira nem jön be;tudsz szeretni—megint az előbbire ad igazolást.Egyetlen + pont : vannak terveid.
Amint látod,ennyi infóból nem lehet egy objektív képet festeni rólad.:)
Mivel te említetted,képet szívesen fogadok privátban.:-)
9/9 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Ez a leírás a nesze semmi fogd meg jól kategória.
Az érzelmes fiú leírás többnyire a lelkileg gyenge emberek szó fordulata ez nem jelenti hogy te is az vagy de a helyedben nem hangoztatnám.
Képre szívesen mondok véleményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!