Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok járnátok ilyen sráccal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok járnátok ilyen sráccal?

Figyelt kérdés
Alapvetően kedves,humoros,jó kedvű,de gyakran nehezen kontrollálja az indulatait,nem üt meg senkit,de olyankor nagyon csúnyán,támadó hangnembe beszél,olyankor nagyon türelmetlen.Az exe nagyon sok sebet ejtet rajta,azután lett ilyen.
2017. okt. 7. 09:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem. Én félek az agresszív pasiktól, és nem vagyok mazocholista.
2017. okt. 7. 09:16
 2/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem.
2017. okt. 7. 09:24
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
A családomban sok az agresszív férfi... több nem kell. Ez kizáró ok lenne.
2017. okt. 7. 09:36
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Én sem vagyok sérült akkor elvárhatom, hogy a másik se legyen sérült.
2017. okt. 7. 09:54
 5/12 anonim válasza:
Nem
2017. okt. 7. 10:12
 6/12 anonim ***** válasza:
Attól függ. Páromnak is eldurran néha az agya, olyankor 2 percig kikáromkodja magát, vagy eldobja ami éppen felidegesítette. Aztán mosolyog egyet rajta, megnyugszik és megy minden tovább. Ez még elviselhető. Viszont ha velem is így beszélne mikor ideges, vagy rajtam vezetné le (még ha csak szóban is) akkor az elfogadhatatlan lenne. Velem akkor is normálisan viselkedik ha ideges.
2017. okt. 7. 10:35
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem, velem 1x beszélnél így, utána már nem lennénk együtt.
2017. okt. 7. 11:00
 8/12 anonim ***** válasza:
Nem, mert csak idő kérdése mikor kezd el velem ordítani és verni..Nagyon jó szűrő ,ha egy férfi csak azzal negédes akitől valami haszna van (pl barátnője a kezdeti szakaszban) de aki kivülálló vagy valamiben alatta álló, azzal agresszív bunkó.
2017. okt. 7. 11:08
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

"Az exe nagyon sok sebet ejtet rajta,azután lett ilyen."

Persze, hiszen mindenki olyan emberre vágyik, aki nem felelős a tetteiért, mert azokat az exe, az ufok, a szülei, a pirézek, vagy a fogtündér váltja ki

2017. okt. 7. 11:41
 10/12 A kérdező kommentje:
Azért az exe,mert előtte nem ilyen volt.
2017. okt. 7. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!