Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Ti járnátok egy középkorú hallássérűlt sráccal?
Én 33 éves nő vagyok, szintén hallássérült. De én nem ismerem a jelbeszédet.
Engem sosem ért párkapcsolatban hátrányos megkülönböztetés. Hallókészülékem van, és igen van amikor rá kérdezek, hogy " mit mondtál?"
Szerintem nálad sem az a gond, hogy hallássérült vagy. El se hinnéd milyen sokan nem hallanak rendesen, csak nem is tudják. Azt hiszik jó a hallásuk.
"Engem sosem ért párkapcsolatban hátrányos megkülönböztetés."
Nyilván, mert nő vagy. Egy nőnek simán elnéznek egy ilyen defektet, még azt is, ha totál süket, ha amúgy dugható csaj.
De férfiként alapból rettenetesen nehéz párt találni egy nőhöz képest, még tök egészségesen is, egy hallássérültség meg már rohadt nagy hátrány.
Ilyen körülmények között nálam teljesen belefér (amennyiben a korosztályomba tartoznál). Készülékkel hallasz, érthetően beszélsz, sőt jelelés is érdekes én szívesen megtanulnám.
Szerintem ezeknek a fényében sokaknál nem lenne akadály.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!