Ha egy középkorú nő és egy középkorú férfi (45-50) összejönnek, akkor lefekszenek egymással?
Milyen óvodás kérdés ez? Hány éves vagy, mondd? :D
Azt te csak hiszed, hogy egy középkorú pár, akinek közös gyerekei van, nem szexel. De. Legfeljebb a gyerekeknek nem híresztelik. Ha nincsenek teljesen elhidegülve egymástól, akkor tuti dugnak.
Egy friss pár meg aztán pláne.
Kedves kérdező, van némi alapja a kérdésednek. Habár én már túl is haladtam a kérdésben említett életkort, és bizony olykor akad némi nehézség a szexszel. Ha én vagyok alul, akkor fulladok. Ha nekem kell felül lenni, akkor időnként szédülök. Oldalt fekve meg nem látom a tévét. :D
Komolyra fordítva. A választ saját magad megadtad. Igen, ez emberfüggő. De az egészséges többség megőrzi a szexuális aktivitását az említett életkoron túl is.
A nagynéném tavaly megismerkedett egy férfivel,de kijelentette,hogy szexuális kapcsolat nem lehet köztük.
55 év körül vannak mindketten:D
Aranyos a kérdező! :) ♥
Igen, szexelnek, mert ezért is jöttek össze. :) Nehéz elképzelned, tudom..., de attól még igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!