Ajánlanátok nekem olyan weboldalakat ill. internetes csoportokat, amiken Magyarországon élő, félig magyar, félig kelet- azsiai fiatalok beszelgethetnek egymással?
Figyelt kérdés
2015. dec. 6. 18:35
1/4 anonim válasza:
Engem is érdekel, szeretem az ázsiai csajokat. Amúgy az ázsia centerben sok van de az személyes és nem párosodnak senkivel aki nem ázsiai. Bár én nem is párosodnék.
2/4 A kérdező kommentje:
Kedves Első válaszoló!
Először is köszönöm szépen a választ, sajnos nem vagyok pesti, ám voltam már az Ázsia Centerben is egy párszor, és nem jártam szerencsével egyszer sem. ^^Másodszor pedig, ha nem lennének magyar-és kelet ázsiai vegyes házasságok/kapcsolatok Magyarországon, akkor én sem lennék itt- ebben a testben és formában- xd. Nem hiszem , hogy én vagyok az egyetlen, akire ráillik a leírásom, és ez esetben kell is lennie olyan weboldalaknak is valahol, ahol a hozzám hasonló cipőben járók megoszthatják egymással az érzéseiket és gondolataikat. Olyanokat, amiket talán csak mi tudunk megérteni. ^^
2015. dec. 7. 09:43
3/4 anonim válasza:
Ja, nem tudtam, hogy félvér vagy. Akkor ha tudod a nyelvet, beléphetsz fajtiszta ázsiai csoportokba vagy fajtiszta magyarba (nem ajánlom) és úgy kiteljesedhetsz, mind2 csoportban félig.
4/4 A kérdező kommentje:
Nos, a nevemen azért látszik, úgy gondolom (Fehér Barbara Kyoko). Hm, érdekes ötlet, bár sajna nem az igazi... egy "fajtatiszta" valaki (legyen az bármilyen nemzetiségű) sosem tudna úgy gondolkodni , mint mi "keverékek." Egy "fajtatiszta" sohasem tudja meg, hogy mit jelent egyszerre két, vagy még többfelé is tartozni etnikailag.. Nekem pont ez az , ami hiányzik,a hozzám hasonló helyzetben lévő fiatalokkal való kommunikáció..
2015. dec. 7. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!