Miért nem beszélgetnek az emberek egymással?
Nem először tapasztalom nemcsak magamon, hanem másokon is, hogy van egy rakás ember,a ki amúgy érdekes is lehetne számomra, de mégsem keresem őket.
Facebook-on mindig csak azokkal beszélek, akikkel amúgy is napi szinten találkozom és együtt vagyunk pedig a Facebook akár hasznos is lehet abból a szempontból, hogy felkeressük azokat az embereket, akikkel rég találkoztunk.
Az a döbbenet, hogy ha élőben összefutok valakivel, akivel kb 5 éve beszéltem és talán a helyzet kikényszeríti, hogy megkérdezzük "Mi a helyzet?", de miért nem tettük ezt meg korábban? Hiszen be vagyunk jelölve Facebook-on, akár már ott is beszélgethettünk volna már évekkel ezelőtt és megbeszélhettünk volna egy találkozót.
Mi a véleményetek? Mi ennek az oka?
"No de ácsi! Nyugaton is ez a helyzet"
Nem tudom pontosan mit ertesz nyugat alatt de ez nem gazdasagi helyzet fuggo.
Anglia olyan mintha bekerultel volna az Eleven testek c. filmbe, csak angliaban a zombik nyernek.
Olaszorszagban meg hasonlo a gazdasagi helyzet mint itt, es sokkal jobb a kapcsolatuk egymassal az embereknek.
Az hogy XY-al nem beszélek, nem jelenti azt hogy senkivel sem beszélek.
Nekem az egész munkám abból áll, hogy emberek között vagyok, irányítok, egész nap pofázunk a kollégákkal, és ennyi bőven elég.
Az ilyen összefutásoknál is, mindenki tud 1-2 érdekes dolgot mondani, de ettől még mindkét félnek meglehet a maga társasága, programjai, és lehet nem is igénylik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!