Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ti járnátok olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti járnátok olyan sráccal, aki a kapcsolatok terén tapasztalatlan?

Figyelt kérdés
Mármint volt kapcsolata,de pl szex nem.Eddig volt 2 barátnőm,de elég érdekes egyedek voltak,így a veszekedésekben kimerül a tapasztalatom :D
2017. febr. 26. 10:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Necces

Adnék egy esélyt a dolognak, ha egyébként bejön a srác.

Milyen hosszúak voltak a kapcsolatok?

2017. febr. 26. 10:05
 2/5 A kérdező kommentje:
egyik 5,másik 8 hónap.Az első labilis volt,ő mondta hogy szakítsunk,mert napokra eltünt,és nem akart tönkre tenni.A másodikat normálisnak ismertem meg,aztán egyszer csak elkezdett szemétkedni,meg hülyeségeket bemagyarázni,ott én voltam aki már nem bírta.
2017. febr. 26. 10:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Attól függ hány éves vagy. 20 felett biztos nem járnék egy szűz fiúval, nem akarok senkit se tanítgatni.
2017. febr. 26. 12:14
 4/5 anonim ***** válasza:

Mivel én sem vagyok tapasztalt, simán.

18/l

2017. febr. 26. 15:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem ertem mi akadalya lehetne,en siman jarnek,ha amugy minden klappol.
2017. febr. 26. 20:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!