Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mennyire állnátok szóba egy kapcsolatok terén tapasztalatlan 26 éves fiúval?
Az élet más területein nem állok rosszul, van egy jól fizető állásom, szeretem amit csinálok. Sosem volt komoly kapcsolatom, inkább csak én ragaszkodtam a lányokhoz, ők pedig csak húzták az agyam. Nem vagyok magas kigyúrt (habár a gyúrás folyamatban van) ezért az utcán nem szólítgatnak le a lányok...viszont nem mondanám, hogy csúnya vagyok.
Attól tartok, hogy ha a lányoknak elmondom, hogy nem volt komoly kapcsolatom furának fognak tartani és megijednek.
Az alatt,hogy nem volt komoly kapcsolatom mit értesz?
De barátnőd volt már?
Szex?
Szex az volt még ha nem is bőségesen :)
Barátnőm volt de max 1 hónapig
Engem ez egyáltalán nem zavar, ha tetszik egy pasi és jól kijövünk, akkor ez nagyon elenyésző dolog.
Mellesleg nekem sem volt még az a hűűű de nagy komolykodás párkapcsolati téren.
Engem az ilyesmi nem nagyon érdekel, én pl meg se szoktam kérdezni a másiknak a párkapcsolati meg szexuális múltját, mert totál hidegen hagy, illetve igyekszek nem ez alapján megítélni senkit.
Szerintem az utcán való leszólogatás amúgy sem jellemző a legtöbb lányra, úgyhogy emiatt ne fájjon a fejed :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!