Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gennady Golovkin, a verhetetlen kazah szörny pszichopata? Lányok járnátok pszichopata sráccal?
Olvastam, hogy nincsenek érzéseik, ezért sokra viszik, sok politikus is az. Érzelmek állítólag nagyon hátráltató tényezők az életben. Nem tudsz a logika mentén haladni.
Rá néztek a fejére, egy kedves matek tanár bácsit gondolnátok
(jobb oldali) [link]
DE EZ NEM ÍGY VAN Ő AZ ELLENFELEI VÉRÉBEN FÜRDIK A MECCSEK VÉGÉRE
Érdemes megnézni face-off-oknál, hogy milyen érzelem mentes gyilkológép tekintete van
csupán a pszichopata nézésével összeroppantja az ellenfeleit
Lányok mit szólnátok ha mondjuk nem takarítanátok ki, és így nézne rátok a pasitok? Megijednétek?
Nem is értem, hogy miért vagyunk kiakadva a kazahok elleni veszteségtől, tök jó sportolóik vannak.
Ilyenből kéne egy 20-at beküldeni a hős utcába, mondjuk ha egy AIDS-es fejét veri szét, az szívás.
# 1
Mindig ír ki valami boxolóról troll kérdést. Mondjuk még mindig jobb, mint a kötekedő femináci hulladék az oldalon.
Igen emlekszem. Ma is volt valami.
Uhh beugrott Manny Pacquiao-rol irt valami olyasmit, hogy kicsi a farka vagy mi. 😅😂
Hazamennétek késve, és így nézne rátok. Mit tennétek?
Nem járok se pszichopatával se agresszív pasival. Se olyannal, aki így néz, ha 10 percet kések.
Egyébként meg tudok én is úgy nézni, hogy szó nélkül húzna ki a konyhába, hogy "Drágám, fözzek egy kávét?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!