Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat alatt miből lehet észrevenni ha egy férfi pszichopata?
hogy nem éli át az érzelmeket hanem csak eljátssza őket,mintha egy filmben lenne.
Ez az egyetlen helyes valasz. A tobbiek nem ertettek meg a kerdest.
Te azt se tudod, mit jelent az, hogy pszichopata.
Cole Weeks
Dehogy nem, éltem ilyen ember mellett majdnem 1 évet. Nála ezekben nyilvánult meg, amiket leírtam. Én voltam a naív, mert tudtam, hogy beteg és pszichológus kezeli, mégis belemtem a dologba. Mert persze az ilyen emberek vonzanak mindenkit. Amit leírtam mindegyik abból következik, hogy sem empátiát nem érez, sem felelősségérzetet. A kérdező arra kívácsi, miben nyilvánul meg, hogy valaki pszichopata. Persze, abban, hogy csak megjátssza az érzelmeket de ezt igen nehezen lehet megítélni. Ezért kell az apró jeleket figyelni, mert ezek sokkal észrevehetőbbek.
Igaz amiket leírtam csak "kiegészítő" tulajdonságok, de sokkal szembetűnőbbek egy kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!