Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen férfi egy pszichopata?
"Nem egyszer késett a randikról is, fél órákat is.Még ő volt rám megsértődve.. "
És nem mondta "örülj,hogy csak késtem,mert amúgy nem is jöttem volna"? :D
Volt olyan pasi, akivel 2 hétig randizgattam, aki a nyakam szorongatta csók közben. Mondanom sem kell, hogy olyan mélyen ledöbbentem, hogy rögtön ott hagytam. Nem kis szorításra kell gondolni, fájt. Utána írt, hogy mi ütött belém. Mikor elmondanád, hogy ez azért durva volt, azt mondta nála a szex is ilyen. Fojtogatós szex durva szex, illetve sérülés is elő fordult már (harapás által pl). Ott elköszöntem tőle.
Azt gondolom igazán megkérdezhette volna tőlem, hogy ez nekem mennyire fekszik.
Volt olyan pasi, akivel 2 hétig randizgattam, aki a nyakam szorongatta csók közben. Mondanom sem kell, hogy olyan mélyen ledöbbentem, hogy rögtön ott hagytam. Nem kis szorításra kell gondolni, fájt. Utána írt, hogy mi ütött belém. Mikor elmondanád, hogy ez azért durva volt, azt mondta nála a szex is ilyen. Fojtogatós szex durva szex, illetve sérülés is elő fordult már (harapás által pl). Ott elköszöntem tőle.
Azt gondolom igazán megkérdezhette volna tőlem, hogy ez nekem mennyire fekszik.
bezzeg a szüzeknek esélyt se adtok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!