Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gennady Golovkin, a verhetetlen kazah szörny pszichopata? Lányok járnátok pszichopata sráccal?
Olvastam, hogy nincsenek érzéseik, ezért sokra viszik, sok politikus is az. Érzelmek állítólag nagyon hátráltató tényezők az életben. Nem tudsz a logika mentén haladni.
Rá néztek a fejére, egy kedves matek tanár bácsit gondolnátok
(jobb oldali) [link]
DE EZ NEM ÍGY VAN Ő AZ ELLENFELEI VÉRÉBEN FÜRDIK A MECCSEK VÉGÉRE
Érdemes megnézni face-off-oknál, hogy milyen érzelem mentes gyilkológép tekintete van
csupán a pszichopata nézésével összeroppantja az ellenfeleit
Lányok mit szólnátok ha mondjuk nem takarítanátok ki, és így nézne rátok a pasitok? Megijednétek?
Te beteg vagy, kerdezo.
Amugy nem jarnek, de ha megis, felolem ugy nez, ahogy akar, akkir sem szolgslnam ki.
>Gennady Golovkin, a verhetetlen kazah szörny
Már attól görcsbe rándult a testem, hogy ezt kimásoltam és beillesztettem... konkrétan bepötyögni nem is tudnám behányás nélkül :D. Hogy lehet ilyesmiket leírni? XD
Most itt nyilván aki nem hardcore boxing fan az nem tudja ki Golovkin de be ne vegyétek ám a kérdező hülyeségeit, ez a csávó egy full jó arc, egy teljesen ártalmatlan figura aki a tört angoltudásával kábé olyan mint egy kisgyerek.
Ő a való életben egy kedves, közvetlen, megnyerő személyiség, nem bánt senkit. Látszik, hogy azt sem tudjátok, hogy mit jelent a pszichopata, keveritek a szociopatákkal, agresszív emberekkel.
Amikor valakit ki kell végezni, szimplán átvált érzéketlen gyilkoló géppé. Látszik az üveges tekintetén, hogy az sem érdekelné, ha meghalna valaki a ringben.
# 10 Elkacagná magát attól a nézéstől szerintem.
# 11 Beteg vagy te.
# 12 Helyes, rettegj a KAZAH SZÖRNYTŐL!
# 13 Egy csúnya nézés, és a csupasz nyelveddel nyalnád fényesre a wc-t.
# 14 Te sem tudod, hogy mi a pszichopata. Nem az agresszív emberek.
"Szub ferget csinalnek belole, megenne a szromat is."
Esélyesebb, hogy te ennéd az ő szarját 2 pofon után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!