Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi ez a baromság hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez a baromság hogy egy férfi ne írjon rá egy nála sokkal okosabb nőre? Volt hogy gyagyás lányra írtam, abból se lett semmi, aztán összejött egy sráccal, aki meg bacta majd ott hagyta, akkor?

Figyelt kérdés
2018. máj. 5. 14:30
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Akkor.
2018. máj. 5. 14:31
 2/9 A kérdező kommentje:
ne értsetek félre,nem a nők szidása a célom
2018. máj. 5. 14:32
 3/9 A kérdező kommentje:
nyilván a külső számít,ezért a csaj összejött a sráccal,aztán amikor dobta a srác akkor abizti szemét férfiak
2018. máj. 5. 14:33
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
Miben méred, hogy okosabb-e. Én ilyenről nem hallottam, hogy pasiknak nem kéne "okosabb" nőkre írnia.
2018. máj. 5. 14:36
 5/9 A kérdező kommentje:
itt gyk-n olvastam hogy egy férfi ne próbálkozzon nála szebb,okosabb,dazdagabb nőnél,és akkor lessz nője
2018. máj. 5. 14:37
 6/9 A kérdező kommentje:
dazdagabb-gazdagabb
2018. máj. 5. 14:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Ezt értem. De hogy méred le ezeket a dolgokat és mi alapján döntesz? Nem mindenki felvágós, aki gazdag.
2018. máj. 5. 15:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Igazuk van. Ezért szoktam én mindig magamnál hordani IQ tesztet. Ha egy számomra szimpatikus egyedülálló nővel találkozom, akkor gyorsan kitöltetem vele és az eredménytől teszem függővé a folytatást. :D:D:D

Szerinted ez így mennyire lenne reális? Abban van valami, hogy egy bizonyos szintkülönbség felett a kommunikáció nem fog jól működni a felek között, de az sehol nincs megírva, hogy a férfinak kell okosabbnak lennie. Sőt még az sem, hogy ugyanolyan okosnak kell lennie. Az viszont általánosságban elmondható, hogy minél intelligensebb egy ember, annál jobban megérti magát a kevésbé intelligensekkel is. Tehát az, aki diplomásként nem hajlandó olyanokkal kezdeni, akik "csak" szakmunkások vagy érettségizettek, nem túl intelligens.

2018. máj. 5. 16:15
 9/9 anonim ***** válasza:

"Tehát az, aki diplomásként nem hajlandó olyanokkal kezdeni, akik "csak" szakmunkások vagy érettségizettek, nem túl intelligens."

Messze nem ugyanaz egy baráti társaságban vagy munkahelyen kijönni egy jóval kevésbé okos, tanult személlyel, mint párkapcsolatban élni vele. Azért egy párkapcsolatban elvárható, hogy egymás szellemi társai is legyenek, ne kelljen az egyik félnek mindig direkt lejjebb szállni.

2018. okt. 27. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!