Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől lesz egyenrangú egy nő egy párkapcsolatban?
Írnátok erre példákat
Mit csinál
Mit nem csinál egy nő egy párkapcsolatban amitől egyenrangú és nem cseléd
Beállítódás, gyerekkori minták. Ennyi.
Nem tetteken, inkább hozzáálláson múlik.
1. Olyan férfit választ, akinek fontos az egyenrangúság, nem poshad bele egy olyan kapcsolatba, ahol megalázzák, elnyomják, beküldik a konyhába, csak mert "hát cejetem"
2. Igenis beleáll a konfliktusba, ha a párja rá akar erőltetni teljes egészében szerepet / feladatokat (hacsak nem ilyen megegyezés alapú, hogy "én utálok főzni, ezért azt vállald át te, de cserébe elmosogatok"...
+ figyeljen arra, hogy milyen a felosztás. És nemcsak az együttélés kezdetekor, hanem később is, mert vannak férfiak, akik szeretik a legjobb arcukat mutatni az elején, aztán szép lassan úgy alakítani a dolgoka, hogy a nőre zuhanjon a munka nagyobb része...
"te csináld, te azt annyival jobban tudod", "én fél órával többet dolgozom, több szükségem van a pihenésre" és társai... vagy csak simán nem csinál semmit, hátha megunod a kupit és eltakarítod :D.
Mitől egyenrangú valaki egy kapcsolatban?
Akár férfi, akár nő, bármilyen kapcsolatban. Itt a kérdés kulcsa.
Mosogat, vigyáz a gyerek(ek)re, takarít, vezet (kocsit), intézi a pénzügyeket... Ha ezeket mindkét fél csinálja, akkor szerintem megvan
Ilyenekre gondoltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!