Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell "tököt növeszteni"?
Értem a kifejezést, nyugi. Inkább arra lennék kíváncsi:
- mikor tanácsoljátok
- hogyan kell a másikhoz viszonyulni egy párkapcsolatban (mindig szépen megbeszélni a dolgokat vagy valamikor kell kicsit "erőszakosabbnak", dominánsabbnak lenni)
- aki érzelmes, sosem emeli fel a hangját, minden feszültséget okozó dolgok meg szeretne beszélni a párjával, az töketlen?
- két teljesen egyenrangú értelmes, érzelmes ember támogató szövetsége egy párkapcsolat vagy szerintetek létezik valamilyen szintű alá-fölérendeltség, és jól van ez így
A "növessz tököt" kétszavas megoldás háttérgondolatait szeretném megismerni az egyes embereknél.
#1 Köszönöm az újabb kétszavas megoldást. Valakinek az a férfi, aki sosem sír, meg nemigazán mutat ki olyan érzelmeket, aki megy a saját feje után és fingorászik, aki többet keres, mint a nő és jogosan követeli a vacsorát esténként, aki megmondja, hogy mi hogy legyen, a nő meg asszisztálhat hozzá.
Valakinek meg az a férfi, aki sosem él vissza a fizikai erejével, tud olyan érzelmes lenni, mint a nő, de mégis stabil lelki hátteret tud nyújtani, aki munkából hazajövet ugyanúgy beáll főzni takarítani és a mindennapokban társként lehet rá tekinteni és előrébb tudja helyezni a másikat, a párkapcsolatot, mint a saját egoista vágyait és büszkeségét.
Direkt írtam kifejtést.
Kérdező.. ez sokadik ehhez hasonló kérdésed... úgy mégis... mire akarsz célozni? Hogy csórón, de szép lélekkel lehet e barátnőd?
“” , aki többet keres, mint a nő.....~””
Illetve •”” aki sosem él vissza a fizikai erejével, tud olyan érzelmes lenni, mint a nő, de mégis stabil lelki hátteret tud nyújtani...””
Nekem ezek miatt teljesen így jön le, de javíts ki ha tévedek.
Minden ember más, tehát ami az egyik nőnél működik, a másiknál nem fog.
Ismerd meg önmagad, és az alapján válassz társat.
"ami az egyik nőnél működik, a másiknál nem fog"
XD
#2 Sztem jol megfogalmaztad h ki a ferfi:
Valakinek az a férfi, aki sosem sír, meg nemigazán mutat ki olyan érzelmeket, aki megy a saját feje után és fingorászik, aki többet keres, mint a nő és jogosan követeli a vacsorát esténként, aki megmondja, hogy mi hogy legyen, a nő meg asszisztálhat hozzá.
Ez igy van, aki mast mond az felult a kek pirulara
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!