Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Barátnőm szeretné ha legalább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátnőm szeretné ha legalább vállig érőre növeszteném a hajam. Volt, aki szintén a barátnőjének növesztette meg a haját?

Figyelt kérdés
Most ilyen alu és hátul 1 cm es felül 3-4 cm es hajam van.

2019. jan. 25. 08:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Exem a barátnőjének növesztette meg, most meg korholom, hogy bezzeg rám nem hallgatott mert jól áll neki.

Szerintem nem ördögtől való dolog. Én is most készülök egy vörös ombrét festeni a hajamba mert a párom mindig is javasolta. Ahogy nálam lenő a festék, ha nem tetszik (vagy újrafestem más színűre) úgy te is levághatod ha esetleg nem szereted. Ez csak haj...

2019. jan. 25. 08:17
 2/8 anonim ***** válasza:
52%
Nem lennék rá hajlandó. És ha emiatt kevésbé szeretne, vagy szakítana, akkor fájdalommal, de elengedném. Sok mindenben rugalmas vagyok és megteszem annak a kedvéért, akit szeretek, de ebben a konkrét dologban nem tudnék engedni.
2019. jan. 25. 08:18
 3/8 anonim ***** válasza:
12%
Ne hagyd, hogy beleszóljon, hogy nézel ki! Ő bezzeg a plafonon lenne, ha azt mondanád neki, hogy növessze meg, vágassa le, fogyjon le, hízzon meg.
2019. jan. 25. 08:39
 4/8 Noblesse Oblige ***** válasza:
61%

Párom is megnövesztette a kedvemért, mert nekem a hosszú lomboncú metalarcok voltak a gyengéim. Ő meg tetszeni akart nekem.

Amiért ezt az állapotot én esetében nem támogattam, bármennyire szerettem, az az, hogy rövid hajú lévén a hajápolásról fogalma sem volt. Egy hosszú haj jóval több törődést igényel, mint a rövidebb, különben büdös és csapzott lesz, ami kimondottan nem vonzó! Párom nem tudta feláldozni magát a hajápolás oltárán, így a végén ismét milisbe tért vissza.

Ha ezt az utat választod, akkor pár tipp mire figyelj majd és mire készülj:

- átmeneti időbe érdemes beszerezni hajpántot vagy kedőt, hogy a szemedbe lógó loboncot felfogd, mert zavaró lehet. Van diszkrét hajpánt gumi, meg színes kedők is, ez nem para, de tesinél vagy órákon, munka közben zavaró a szembe hulló haj.

- oda kell figyelned a hajápolásra. A férfiaknak bátran gyártanak 2in1 tusi&sampon termékeket, ami pici hajnál ok, de loboncnál már nem. Hosszú hajnál már meg fog látszódni, ha semmit nem tudsz a hajápolásról, mert zsíros lehet, korpás, fénytelen vagy töredezett. Ki kell derítened milyen hajtípusod van és annak megfelelően ápolni.

- a fésűt is gondosan meg kell válogatni, illetve ha eddig nem volt rendszeres a fésülködés, akkor ezután már annak kell lennie, mert egy csomós, izzadt gumbanc szintén nem vonzó.

Ezeket mérlegeld hosszú hajnál.

2019. jan. 25. 08:42
 5/8 anonim ***** válasza:
37%
Ez nevetséges.Ha pedig nem teszed majd néz kutya szemekkel,hisz nem szereted eléggé.Ez az első kérés,aztán a ruhatárad,és végül mindenbe beleszól.Így lesz belőled irányított robot.Növessze a sajât haját.Ha hoszabb lesz jobban fogsz Neki tetszeni?N36
2019. jan. 25. 08:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen ,hosszú hajjal jobban fogok tetszeni neki. Persze így is tetszünk egymásnak ez nem gond. Meg azért nem erőszakosan kérte ,meg azt hiszem én is kérhetnék tőle hasonlót. Mindenesetre most egy ideig hagyom nőni aztán meglátom hogy zavar-e vagy sem.
2019. jan. 25. 19:07
 7/8 anonim ***** válasza:
69%
Nőként írom, hogy amíg nem lép át egy határt, hogy konkrétan már megszabja, hogyan nézz ki, milyen legyen a stílusod, nyugodtan tedd meg, mert erősíti a kapcsolatotokat. Lehet a végén már nem is a hosszabb haj, hanem hogy fontosnak találod a kérését, és hogy változtatsz rajta miatta magadon. (Ami visszafordítható.)
2020. febr. 18. 21:24
 8/8 anonim ***** válasza:

No vagyok. Szerintem ez nem er. Az ellenkezoje mellett viszont kiallok. Vagyis nem er, ha hosszu hajat parja ellenzesere, vagy megkerdezese nelkul levagat valaki, szakallat noveszt vagy borotval, barmi dramai valtozast lep meg.

De mar megismerve valakit a magunk kepere formalni ugy, hogy igazabol o nem szeretne, az onzo dolog.

2020. ápr. 15. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!