Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy férfi szavakban is kedvesk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi szavakban is kedveskedik a barátnőjének?

Figyelt kérdés

A szép szavak mennyire részei egy párkapcsolatnak?

Gondolok itt olyanra,hogy a férfi kifejezi szóban,hogy mennyire szépnek talál,vagy mennyire szép ez vagy az rajtad, szóval mennyire fontos,hogy kifejezze a vonzalmát? Van olyan férfi,aki a barátnőjének sosem mondja,hogy milyen csinos,vagy ilyesmi?

Ha nem mondana ilyeneket,tudnád tolerálni és elfogadnád,hogy ez van?

22 L

2018. nov. 25. 19:21
 1/3 anonim ***** válasza:
76%
Én imádom kifejezni verbálisan is.
2018. nov. 25. 19:23
 2/3 anonim ***** válasza:
63%

Idősebb vagyok mint TE, de igen, a barátom rendszeresen dicsér, és elmondja ha csinosnak talál, és büszke rám. A külsőmért, az okosságomért. Ezt Ő mondja egyébként, nem én fényezem magam :)

Viszont azt is megmondja ha nem tetszik Neki valami ruha amit próbálok,és annak is hangot ad ha más a véleménye egy téma kapcsán.

Korábban ez nem mindig működött, én vezettem rá arra,hogy mondja ki ha nem lát előnyösnek rajtam egy ruhát, ne más fedezze ezt fel.

És az is fontos,hogy ne lásson mindent úgy ahogy én, mert ez lehetetlen. Észrévekkel tudjuk egymást meggyőzni.

Biztos vagyok benne,hogy kortól, kapcsolat időtartamától függetlenül minden nőnek fontos,hogy pozitív jelzést kapjon, hiszen ezzel is utal rá a mellette lévő pasi,hogy figyel rá.

2018. nov. 25. 19:26
 3/3 anonim ***** válasza:
hát nekem jól esik. de az én barátomat is nevelni kellett arra, hogy mondjon ilyeneket. kicsit bunkó szegénykém.
2018. nov. 25. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!