Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Róóz Peter kérdése:
Szex után az ágyban pihegve a férfi azt mondja hasonló korú (43) barátnőjének, hogy ha újra nősülne, akkor 15 évvel fiatalabbat venne feleségül. Ez gáz?
Figyelt kérdés
Mire lehet számítani?
- A nő azt mondja: Szeretnéd mi, ne álmodozz, és hozzád bújuk?
- A nő mondja: Kapd be, és elmegy örökre?
- Vagy más?
2013. okt. 23. 21:35
3/14 anonim válasza:
Nem gáz, ha tisztáztátok, hogy ez egy szexkapcsolat.
Mondjuk nyilván nem kellemes ilyesmit hallani a nőnek, de ha amúgy sem akar többet, akkor meg úgysem számít...
(Mondjuk én magamban eléggé leírnám azt a pasit, aki kizárólag KOR alapján választ feleséget... mert elég sekélyek értékrendre vall.)
6/14 anonim válasza:
hát ez elég rosszul esne akárkinek. az elsőre lehet számítani ha kicsit lazábbra tudja venni a dolgokat meg tudja hogy a pasi viccel.. de én nem szórakoznék ezzel.
7/14 anonim válasza:
Embere valogatja,attol fugg ki hogy eli meg az efele kijelenteseket.Mi a parommal allandoan huzzuk egymast,kiveve ha mas is jelen van mert akkora marhasagokat ossze tudunk beszelni hogy masok azthinnek hogy eppen szakitunk. Bar azert ilyet talan meg en sem mondanek neki...
8/14 anonim válasza:
3: Én se kötném össze az életem egy vénemberrel!
9/14 anonim válasza:
Most mi van? Szóval a nős pasi csalja a feleségét egy vele egykorú nővel, és egy 15 évvel fiatalabbról ábrándozik?
A kérdés is gáz...
10/14 anonim válasza:
Egyik sem!
Számíts arra hogy ő meg majd azt mondja neked:
"Ha újra házasodhatnék, fiatalabb pasival tenném, annak legalább egy nyalifalitól már áll"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!