Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők teljesen magabiztosak azt illetően, hogy minden téren egyenrangúak a férfiakkal, akkor miért olyan nehéz olyat találni, aki ebbe belemegy?
Én alapvetően a hagyományos családmodellt, nemi szerepeket pártolom, de azok már kezdenek annyira kikopni, hogy nagyon nehéz olyan párt találni, aki ugyanígy gondolja.
Éppen ezért hajlandó vagyok kompromisszumra.
Erősen kétlem ugyan, hogy a nők el tudják látni maradéktalanul a férfi szerepeket, DE (!) adok nekik erre lehetőséget.
A kompromisszum a következő:
Mindketten dolgozunk, mindkettőnk karriere fontos, minden döntést közösen hozunk (az olyanokat is, amikhez kizárólag racionalitás kell), és minden teendőt megfelezünk, amíg a nő
- egyetlen egyszer sem fakad sírva vagy lesz idegbeteg a munkahelyi nyomás miatt
- egyetlen egyszer sem vesz ki szabadnapot, vagy hoz később megbántható döntést menstruáció miatt
- fél vagy max. 1 év után visszamegy dolgozni gyerek mellett is, de mégis jó anya tud lenni (ha a gyerek minimálisan is hozza az elhanyagoltság és anyahiány jeleit, akkot annyi)
- egyetlen egyszer sem alkalmaz érzelmi manipulációt
- egyetlen egyszer sem fogad el a férfi kollégáktól olyan segítséget, amik nem a kötelező együttműködés részei
Ha a nők hatalmas mellénnyel biztosan abban, hogy tökéletesen egyenlőek tudnak lenni a férfiakkal, akkor miért van bajuk ezekkel a kritériumokkal? Hiszen akkor könnyedén tudják már csak a puszta alap létükkel teljesíteni őket, nem?
"egyetlen egyszer sem fakad sírva vagy lesz idegbeteg a munkahelyi nyomás miatt"
Nem ismerek olyan férfit, aki ennek meg tudna felelni.
Én maradéktalanul megfelelek. Ha feszült is vagyok, a megoldásra koncentrálok, átmegyek TANKBA. És haza sose vinném a feszkót.
A sírás pedig a teljes elhasalás, labilitás biztos jele, velem sose történt meg, és nem ismerek olyan férfit, aki bőgött volna munkahelyi dolog miatt, a nők meg még a kollégák előtt is képesek.
Szóval miközben fő állású anya, és persze viszi a háztartást, közben legyen karrierista, aki ugyanúgy dolgozik napi mondjuk 8 órában, de ha nincs eleget a gyerkkel, akit 6 hónapos korától a bölcsibe kellett tenni, akkor kuka a csaj. Miközben te csak dolgozol, hazamész, leszarod a gyereked de sose sírsz.
Ezzel mindnet leírtál, hogy miért nem találsz ilyen párt akinek ez megfelel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!