Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Nektek is vonzó egy olyan nő, aki határozott, magabiztos, talpraesett, tudja mit akar, vagy csak a nők szeretik az ilyen férfiakat?
Alapvetően bejönne (szeretem, ha egy nő tud gondolkodni, és próbál egy lépéssel előttem járni), de sajnos ezek a tulajdonságok a karrierista nőkre jellemzők, akik a munkájuknak élnek, és nem lehet velük családot tervezni (amit meg én szeretnék).
29/F
Az a helyzet, hogy ezek olyan személyiségi tulajdonságok amik minden létező emberben szerepelhetnének.
Nem csak nőkben , nem csak férfiakban, hanem mindenkiben.
Csak egy ilyen nő lesz egyenlő társad az életben. Rendben van az önbecsülésem, nincs rá szükségem, hogy elnyomjak valakit vagy okosabb legyek.
Nekem is fontos a karrier, haladni akarok és ezt nem lehet egy buta, teszetosza kislány mellett. Nem szeretnék én mindent beletenni a kapcsolatba, a 50-50 sokkal jobban tetszik.
Nem hiszem, hogy egy olyan nővel tudnék közös jövőt építeni aki azt se tudja mit akar vagy gyenge, buta, félénk megszerezni. Családot szintén soha nem terveznék olyan nővel aki nem tud előtte egy biztos karriert építeni és nincsenek céljai, a gyermekem elé nem ilyen példát szeretnék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!