Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a 70 kilós menő férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a 70 kilós menő férfi sztereotípia honnan, kitől származik ezen az oldalon?

Figyelt kérdés

Sok kérdést láttam már hogy ők most a nők bálványai. Hát én világ életemben olyan alkatú voltam mint amire most azt mondják hogy menő (viszonylag magas, vékony) de ez a kutyát nem érdekelte sosem. Ha valakinek tetszettem csak is arc miatt volt, sose vettem észre hogy valaki raizgult volna a vékony testemre... Ez vicc kategória.

Ráadásul egy vékony már csak a fizikuma miatt sem lehet menő, mert a férfiak közt is meg kell hunyászkodnia a nagyobb darab, főleg nagypofájú emberek miatt. Ezért kezdtem el egy kicsit edzeni, bár én genetikailag mindig vékony leszek, mert a csontozatom is olyan. Nem éreztem soha előnyét a vékonyságnak.

ma 13:44
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
89%

Nem tudom, én már kinöttem abból, hogy embereket a testalkatuk alapján, amin változtatni úgysem tudnak, ítéljem meg.

A meghunyászkodást meg honnan vetted? Egy 168 centis férfi is böven lehet férfias, ismerek nem is egyet és abszolút felnézek rájuk. Engem az érdekel, hogy a fejükben mi van.

ma 13:50
 2/25 anonim ***** válasza:
20%

Van egyfajta kereslet ilyen 60 fölötti főleg Nyugati pénzes nők, vékony tini fiúkat keresnek, ilyen skinny boy-okat. Ez egyfajta fétis, de a szexuálisan aktív korban lévő nők közel 0%-a tartja a skinny testet vonzónak, amerikai statisztikák szerint.

A legtöbb nő (90%+) preferenciája az atletikus férfi test és a mérsékelten erős férfi test között oszlik meg.

ma 13:52
 3/25 anonim ***** válasza:
20%
Azoktól az ide irkáló tinilányoktól, akik szerint a férfi = 180+ magas, 70 kg.-os kockahasú sráccal. Mert ilyenekre masztizik, koreai zenei klippeket bámulva.
ma 13:53
 4/25 A kérdező kommentje:

"A meghunyászkodást meg honnan vetted? Egy 168 centis férfi is böven lehet férfias, ismerek nem is egyet és abszolút felnézek rájuk. Engem az érdekel, hogy a fejükben mi van."

Nem alacsony, hanem vékony férfiakról van szó, és nem egyetemi közegről beszélek, hanem proli, egyszerű csajozásról. Ott bizony szerintem hátrányban van egy vékony férfi, de itt ezen az oldalon mostanában azt látom, hogy ez a csúcskategória. Amit én igyekszem cáfolni érintetként.

ma 13:54
 5/25 anonim ***** válasza:
71%
Incelek fejében létezik ez.
ma 13:55
 6/25 anonim ***** válasza:
78%
A 70 kg-s ropik a tinilányok zsánerei, nem a nőké!
ma 13:55
 7/25 A kérdező kommentje:

"A 70 kg-s ropik a tinilányok zsánerei, nem a nőké"

Azért sértegetni se kéne senkit. Sok sportoló is ha megnézed 80 kg alatt van (teniszező, focista stb.). A tinilányok rész viszont lehet igaz, csak amikor már kinövöd ezt a generációt a másik oldalon akkor hoppon maradsz.

ma 13:59
 8/25 anonim ***** válasza:

1

"embereket a testalkatuk alapján, amin változtatni úgysem tudnak"

Testalkaton pont lehet változtatni. A magasságon nem lehet.

Gondolom Te sem vagy 5 éves korod óta ugyanolyan testalkatú. Könnyű változtatni, sokan is néznek ki másképpen mint 10 éve.

ma 14:04
 9/25 anonim ***** válasza:

Nem tudom kitől származik.

Számomra egy vékony férfi nem lesz sem menő, sem szexi, sem semmi csak azért mert vékony.

Ismerkedésnél számomra nem jelent kimondottan hátrányt. De előnyt semmiképpen.

ma 14:11
 10/25 anonim ***** válasza:

Szerintem több ember is írja ezt az oldalra. De amúgy nem teljesen alaptalan! Írj ki egy kérdést hogy egy átlag 180 centis férfinek , aki 30-50 év közötti, annak mennyi kgnak kell lennie? Szavazás.

És hidd el hogy 20 szavazatból 18 db az lesz hogy 70 nek!

ma 14:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!