Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ismerkedjek, ha alapvet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek, ha alapvetően introvertált, visszafogottabb típusú vagyok?

Figyelt kérdés

Leírom röviden a kontextust, az az igazság, hogy a társkereséssel küzdő férfiakról szóló sztereotípiák zöme nem igaz rám. Általában fiatalabbnak gondolnak (31 vagyok), többször mondják, hogy kölyökképű vagyok, ami ebben a kontextusban merem remélni, hogy pozitívumot jelent, magas vagyok, rendszeresen sportolok és bőven átlagon felül keresek. Ez utóbbi viszont nem látszik külsőre, mert nem élek nagy lábon, nincs autóm, tömegközlekedem, van egy saját hitelmentes lakásom egy külső kerületben, a többi pénzem nagyrészt ETF-ekben áll. Ezek objektíven nézve mind jó lapok lennének a társkeresési piacon, de általában nem jutok el odáig, hogy kiterítsem őket. Nem értem az ilyen kérdéseket itt az oldalon, hogy milyen fizetés kell a nőknek, tőlem sosem kérdeznek ilyent, én sem reklámozom, ez nem az ismerkedés elején kell kiderüljön szerintem.

Szoktam járni még táncra és az jól is megy, magabiztos vagyok benne és mások visszajelzése is alapján is jól vezetek, szóval ez megint mondjuk egy pluszpont. Társaságba is szoktam járni, viszont ott ismeretlen közegben nem én vagyok a hangadó és témáktól is függ mennyire kapcsolódom be. Ha ilyen semleges, kulturális témákról, utazásról, akár befektetésről esik szó, akkor szívesen, de ha valaki a magánéletét kezdi ecsetelni mások előtt vagy, hogy xy-nal mi történt, az olyan esetekben csendben maradok, nem nagyon tudok mit kezdeni velük, igen, kicsit hiányzik belőlem az a fajta lazaság, hogy bátran meséljek a saját magánéletemről, ezt tabunak gondolom nagyobb körben megosztani. Így viszont az a baj, hogy lassabban ismernek meg csak az emberek és valahogy a mostani világban mindenki gyorsan akar mindent, a legtöbb nő önbizalomhiánynak veszi, ha valaki nem lép gyorsan, nem nagyhangú. Bár igazából, ha kettesben vagyok valakivel nem okoz problémát beszélgetni, de ha látom, hogy hajtanak rá tízen, ami azért elő szokott fordulni, akkor nem próbálom meg túl licitálni a többi jelentkezőt. Igazából ez a baj, hogy mindig azt érzem a proaktív, kockázatvállaló, "ki ha én nem" típusú férfiaknak áll a zászló és mellettük nem rúgok labdába, lehet ez a fő baj igazából.

ma 12:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Van valami speciális érdeklődésed? Én pl nyelviskolába járok sokadik nyelvre. Ott hasonló érdeklődésű emberekkel tudok találkozni. Párom cosplay/anime közösségbe jár. Egy ismerősöm önkéntes egy menhelyen. Ha ilyesmikre nem szívesen mész, akkor marad az internet vagy a társkereső appok.
ma 12:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Bármennyi pozitív tulajdonságod lehet, ha nem mersz kezdeményezni, nem engeded, hogy megismerjenek, sose derül ki.

Mindez fejleszthető tulajdonság, senki se születik úgy, hogy értelmesen tud kommunikálni és információt megosztani.

Hogyha egy társaságban nem tudsz mit kezdeni az elhangzottakkal, akkor rossz tásaságba jársz, ahol nem arról van szó, ami érdekel.

Hogyan akarsz párt találni, ha a saját és az ő magánélete is tabu?

ma 13:03
 3/4 A kérdező kommentje:

Azt csak arra értettem, hogy nem szeretem, ha valaki olyan szövegekkel jön, hogy az exe ilyen vagy olyan volt, hogy szedett fel valakit, másokat pletykál ki, de azt látom, hogy az emberek többsége lelkesedik az ilyen témák iránt ki kivel jött össze, ki kivel szakított, mi volt a probléma, kinek mennyi pénze van, stb.

ma 13:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Tanács barátom: ha olyan sok pénzed van akkor keress meg egy kommunikációs tanácsadót, coachot (nem pua-t mert az csak egy pénzlehúzás!). Avagy egy terapot belenézni a buksidba mi az ami blokkol, visszatart.
ma 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!