Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha introvertált nőként introvertált, visszafogott pasikhoz vonzódom, miért a neurotikusok és passzív agresszív alakok találnak be?
Szerintem introvertált=nem akar a társaság középpontjában lenni, kevés, de minőségi kapcsolat kell neki. Vannak barátai, hobbija, tervei.
Mégis akik betalálnak: nulla szociális élet, zéró terv, hobbi=fortnite vagy wow. Ha szólok hogy bocs,nem egymást keressük, akkor meg jön a passzív agresszió meg a sértődés.
szerintem a kérdező senkit nem akar megváltoztatni, nem igazán értem , ez hogy jön ide.:D
inkább csak egy normális szintén intro párt szeretne maga mellé. ami ugye nem jön össze, mert helyettük kapja azokat akiket leírt.
erre kérdező egyébként nem nagyon lehet mit mondani, ismerkedj továbbra is, járj nyitott szemmel, a végén majd megtalálod akit szeretnél.
Még mindig keveri itt valaki az antiszociális és az aszociális közti különbséget. Tegyük tisztába :
Antiszociális = mások erzelmeire nulla tekintettel van. Nem érez empátiát senki és semmi iránt. Sokszor nárcisztikus jellemvonások kísérik. Leginkább a pszichopatàkra, gyilkosokra, sorozatgyilkosokra jellemző személyiség.
Aszociális = általában introvertált, befelé forduló személyiség, nem nagy szociális hálóval, nem igenyli, hogy a középpontban legyen, visszahuzodo, társasági élettől elvonult, néhány vagy egyetlen baráttal sem rendelkező egyén, aki képes empátiát gyakorolni másokkal szemben, mégsem vesz részt (szívesen) a társadalmi eseményeken, mert terhet jelent számára a másokkal való barátkozás, ismerkedés, kapcsolattartas.
Tehát nagy különbség van a kettő között.
Nem lehet hogy túl fiatal vagy még és akikkel ismerkedsz még iskolások?
Én se szeretek a társaság középpontja lenni, nem szeretek fecsegni a semmiről, mégis vannak barátaim, van hobbim, tervezem a jövőmet. Régen viszont amikor még suliba jártam én is elég sokat kockultam, bár barátaim akkor is voltak akikkel összejártunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!