Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek az első randira - Lányok ti hogyan viszonyultok hozzá ha a srác rákérdez pl az első csókra hazafelé? Egy introvertált srác.
Találkozok hamarosan egy lánnyal... és eléggé izgulok.
Nem vagyok tapasztalatlan így 23 körül a randizásban, volt már barátnőm több is (bár mindig társaságból, spontán jöttünk össze) és volt már első randim is egyszer, ott lazán ment minden mert kézműves sörözőbe hívtam :D
Viszont most alkoholmentes programot tervezek. Ismerem már, szóval a téma megvan... de túlontúl érdekel a lány, nem akarom elszúrni.
Hogyan nyugodjak meg? Állandóan ilyen kérdések járnak a fejemben, hogy már első randin "illik" megcsókolni? Mi van ha rákérdezek inkább, ha érzem a helyét... nem csak úgy lekapom? Erről mi a véleményetek?
Az a baj nem vagyok egy alfahím jellem, főleg egy olyan lánnyal aki komolyan érdekel... csak lehet épp ezzel a túlgondolással szúrom el.
Ne kérdezd meg! Az olyan gáz.
Ha jól alakult megcsókold, oszt kész.
Köszi mindenkinek!
Szerintem is cink rákérdezni. :D
Amúgy abszolút lenyugodtam... nem lesz itt gond. Már lazán veszem a dolgot, határozottsággal. Összeraktam az önbizalmamat, tudom mit akarok és ennyi. Max jól érzem magamat.
Pár nap múlva majd beszámolok mi volt :d
Addig is mentek a zöld kezek.
NE KÉRDEZZ RÁ!!! TILOS RÁKÉRDEZNI!!! Ezt férfiként mondom :D egyszer valahogy feljött ez a téma női ismerősömmel és ezzel kb el is vágod magad a lánynál. Inkább "égj be" azzal, hogy próbálod megcsókolni de elfordul, minthogy rákérdezz. Nem férfias :D
Sok sikert tigris ;)
Hát én első randira csak megismerés céljából szoktam menni nagyon ritka hogy meg is csókolok valakit.
De tuti tipp: vigyél magaddal rágót, ez evidens de múltkor én nem vittem egy első randira és persze pont akkor volt az a pillanat hogy meg kellett volna csókolni a csajszit, de már későre járt éhes voltam és féltem hogy rossz ízű lesz a szám :/ :D
Nah, találkoztunk.
Kemény dió a lány :)))
Nagy ritkaság, hogy nem könnyűvérű, hanem akiért küzdeni kell.
Az előbbiből van sok, nem is érdekelnek... de ő más. Nem hiszem, hogy valakiért ennyit küzdöttem volna.
... találkozunk még :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!