Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tippek az első randira - Lányok ti hogyan viszonyultok hozzá ha a srác rákérdez pl az első csókra hazafelé? Egy introvertált srác.
Találkozok hamarosan egy lánnyal... és eléggé izgulok.
Nem vagyok tapasztalatlan így 23 körül a randizásban, volt már barátnőm több is (bár mindig társaságból, spontán jöttünk össze) és volt már első randim is egyszer, ott lazán ment minden mert kézműves sörözőbe hívtam :D
Viszont most alkoholmentes programot tervezek. Ismerem már, szóval a téma megvan... de túlontúl érdekel a lány, nem akarom elszúrni.
Hogyan nyugodjak meg? Állandóan ilyen kérdések járnak a fejemben, hogy már első randin "illik" megcsókolni? Mi van ha rákérdezek inkább, ha érzem a helyét... nem csak úgy lekapom? Erről mi a véleményetek?
Az a baj nem vagyok egy alfahím jellem, főleg egy olyan lánnyal aki komolyan érdekel... csak lehet épp ezzel a túlgondolással szúrom el.
Ja semmit, csak nem adja magát könnyen.
Azért nekem volt olyan barátnőm aki második találka után ottaludt és már szexelni akart.
Le is hűtöttem, hogy még a nevét is alig tudom lassítsunk már.
Na sebaj remélem értékes dolog manapság, ha a férfi klasszikus értelemben udvarol és nem futamodik meg csak úgy, mert nem ugrik egyből az ágyba.
Hát :D történt egysmás.
A lánnyal találkoztam, jóvolt sokat beszélgettünk. Igazából ő beszélt megállás nélkül. Próbálta terelni a mélyebb témákat :D
Aztán megbeszéltük hogy találkozhatunk még, csak egyikőnk sem ért rá igazán. Az derült ki, hogy baromi nehéz eset. Nagyonrég volt kapcsolata és ezt a diót igen nehéz feltörni.
Eközben én találkoztam valakivel, úgyhogy ötletem sem volt mit tegyek. A lány nagyon kedves, kezdeményező jófej volt, szóval eléggé hamar elcsavarta a fejemet :D
Na nála nem is kellett problémázni a kérdésben említett hülyeségeken.
Egyből megvolt a kémia, első randin smárolunk már. Kicsit nekem gyors is volt a dolog, szóval nem kell ezen parázni, ami jön az jön.
Bizony levedlettem a introvertáltságomat és egy hétre rá már nála aludtam. Ettől függetlenül nem tudom, hogy komoly dolog lehet belőle, mert nagyon különbözünk. Csak ismerkedés.
Szóval ja, nem kell ezeken ennyit agyalni. Kicsit nem árt pimasznak lenni és feszegetni a határokat :)
Megdugott a kislány, te meg teszed a nagyképű magabiztosat, mintha bármi is rajtad állt volna.
Elég nehéz téged elviselni.
Milyen kislány dugott meg? :D Mi a francról beszélsz? Nem tudod a hátterét a dolognak, úgyhogy nem kéne ítélkezni.
Azért mert nem egy depressziós fapina a lány, hanem normális emberi érzelmekkel rendelkező fenőtt nő... akinél nem kell hülyét csinálnom magamból fél évig, meg udvarolni aztán semmi nem lesz belőle.
Tudod már rohadtul unom a királykisasszonyokat akik ülnek a kis várukban iszonyú nagyképűen. Mindent a férfinek kell csinálni, megszervezni a randikat, programot kitalálni stb stb.
Miért baj, ha ugyan olyan arányban kiveszi a részét az ismerkedésből? Ezt értem kezdeményezés alatt. Mindezt úgy, hogy egyáltalán nem adta magát könnyen. Bizony össze kellett szedjem a bátorságomat mikor elhívtam.
Ettől függetlenül nem mondom ki, hogy járunk... mert ez a tiniszerelmes baromság. Felnőtt emberek vagyunk, és idő kell amire kialakul valami. Eléggé különbözünk, szóval kitudja működik-e vagy sem. Nem is aggódok ezen... Ha nem is lesz belőle semmi hosszú távon, pont azt tanította meg hogy nem kell ezeken agyalni, vagy jön magától vagy nem.
A túlgondolással lehet elszúrni valóban.
Nem szabad ezen agyalni cimbi, hanem csinálni kell. Maximum elhúzza a fejét, de ezekből a jelekből már látszik mit akar.
Jól látod, néha kicsit próbálgatni kell mi a helyzet, egy kézfogás, nyak megcirogatása stb... ha vevő rá akkor a csókra is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!