Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Introvertált, nehezen kommunik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Introvertált, nehezen kommunikáló emberként már nem is lesz soha esélyem társat találni?

Figyelt kérdés

Húszas éveimben járok,még nem volt senkim.

Nincs társaságom,baráti köröm,munkahelyen pedig nincs nagyon lehetőségem ismerkedni.

Online társkereséssel is próbálkoztam már,eddig sikertelenül.

Odafigyelek magamra,próbálom fejleszteni a kommunikációmat,igyekszek nyitottabbá válni az emberek felé,ápolt vagyok.

Mégis mit tehetnék még?Nagyon rossz egyedül,nincs akivel megosszam az életem!

2018. szept. 29. 12:25
 1/6 anonim ***** válasza:

Van esély introvertáltként, csak nehezebb egy extrovertált világban. Nekem a netes társkeresés jött be végül.

30N

2018. szept. 29. 12:27
 2/6 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon nehéz. Be kell tanulni sablon beszélgetős témákat, pl lakás felújítás, berendezés, autós témák, utazás, slágerfilmek.

Máshogy nem megy, mert atomfizikáról, asztrofizikáról, társadalmi kérdésekkel, stb amik egy introvertáltat érdekelnek, kb semmilyen társaságba nem lehet beilleni.

2018. szept. 29. 12:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Társkeresőn eddig egy-két olyan nőt találtam,aki szimpatikus volt,és akivel komolyan ismerkedtem volna,de mindegyik esetben a távolság miatt nem lett a dologból semmi.:(
2018. szept. 29. 12:30
 4/6 anonim ***** válasza:
10%
Amit írtam férfiakra igaz. Introvertált nőnek nincs különösebb problémája így sem.
2018. szept. 29. 12:30
 5/6 anonim ***** válasza:
Komolyan, már sokat gondolkodtam azon, hogy itt a gyiken síró embereket hogyan lehetne összehozni, szerintem sokan egymásra találnának :D Nekem eddig 2 párkapcsolatom volt úgy, hogy mindkét barátomat itt ismertem meg. :) És mégcsak nem is voltak messze, nem kellett távkapcsolatot bevállanunk. Úgyhogy akár itt is. Csak rafináltan kell feltenni a kérdést, hogy ne tiltsanak le, és voilá, máris ismerkedsz lakhelyedhez közel élő emberekkel. ;)
2018. szept. 29. 12:36
 6/6 anonim ***** válasza:

Én úgy találom, introvertáltként lehetetlen partnert lelned.

Pont ezért (is) választottam ezt az életformát. A párkapcsolat csak nyűg, semmi mást nem hoz, csak bajt és szenvedést. Akkor jársz jól, ha kizárod az életedből, és boldogan élsz magányosan. Nem leszel társfüggő, senkihez nem kell alkalmazkodnod, senkiért nem leszel felelős, és arra fordíthatod az idődet, amire akarod.

SZVSZ te csinálsz jobb vásárt, ha introvertált leszel/maradsz, és messzire kerülöd az ellenkező nemet.

2018. szept. 29. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!