Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Introvertált, nehezen kommunikáló emberként már nem is lesz soha esélyem társat találni?
Húszas éveimben járok,még nem volt senkim.
Nincs társaságom,baráti köröm,munkahelyen pedig nincs nagyon lehetőségem ismerkedni.
Online társkereséssel is próbálkoztam már,eddig sikertelenül.
Odafigyelek magamra,próbálom fejleszteni a kommunikációmat,igyekszek nyitottabbá válni az emberek felé,ápolt vagyok.
Mégis mit tehetnék még?Nagyon rossz egyedül,nincs akivel megosszam az életem!
Van esély introvertáltként, csak nehezebb egy extrovertált világban. Nekem a netes társkeresés jött be végül.
30N
Nagyon nehéz. Be kell tanulni sablon beszélgetős témákat, pl lakás felújítás, berendezés, autós témák, utazás, slágerfilmek.
Máshogy nem megy, mert atomfizikáról, asztrofizikáról, társadalmi kérdésekkel, stb amik egy introvertáltat érdekelnek, kb semmilyen társaságba nem lehet beilleni.
Én úgy találom, introvertáltként lehetetlen partnert lelned.
Pont ezért (is) választottam ezt az életformát. A párkapcsolat csak nyűg, semmi mást nem hoz, csak bajt és szenvedést. Akkor jársz jól, ha kizárod az életedből, és boldogan élsz magányosan. Nem leszel társfüggő, senkihez nem kell alkalmazkodnod, senkiért nem leszel felelős, és arra fordíthatod az idődet, amire akarod.
SZVSZ te csinálsz jobb vásárt, ha introvertált leszel/maradsz, és messzire kerülöd az ellenkező nemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!